"Äiti, onko huomenna vielä kesä?" Tämän kysymyksen olen saanut kuulla aika monena päivänä viikon sisällä. Lapset nauttivat ja minä nautin. Aurinkoiset ja lämpimät päivät, pitkät illat, ulkoilua, leikkiä, keinumista ja pyöräilyä. Paljon jätskiä ja mansikoita, aurinkoivoidetta ja paljaita varpaita. Polskimista pienissä uima-altaissa. Kavereita ja pelejä. Näistä on meidän kesäpäivät tehty. 

Kommentit (5)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Moi, tuonne Uhmis -tekstiin taisin jo vastata, mutta on vielä ja tosiaan uhmiksen alkaessa, sitä on meilläkin alettu pyytää entistä hanakammin. Ja samaan aikaan tietysti ilkimys-äiti sitä on vähentänyt "kriisihetkiin" ja nukahtamiseen. :) Varmaan pitäisi luopua kohta siitä, mutta en ole jaksanut stressata asiasta yhtään. :) 

Vierailija

Kyllä nyt saattaa olla niin, että ainakaan säiden puolesta huomenna ei enää ole kesä :D

Vierailija

Meillä on samainen huoli! Toivottavasti niitä kunnon kesäpäiviä tulisi vielä monta lisää, vaikka nyt ennustukset ei järin kesäisille vaikutakkaan.

-nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012