Tässä vähän sekalaisia kuvia viime viikolta. Miehen tehtyä vielä yksi pitkä ulkomaanmatka ennen lomia, viikko huipentui siihen, että sain itse kaukana asuvan kaverin tänne meille kylään. Kävimme yhdessä lasten kanssa heille sopivissa paikoissa, mutta miehen tullessa teimme "vahdin vaihdon" ja pääsin viettämään yhteistä aikaa ystävän kanssa ihan kaksin. Olikin kiva päästä höpisemään omia juttuja ja vähän myös kiertelemään kauppoja Helsingissä. Kävimme syömässä hyvin, shoppailimmie ja istuimme iltaa myöhään. Meillä oli niin hauskaa, että oikeastaan unohdin ottaa kuvia noista hetkistä.

Erityisesti Punavuoressa on paljon ihania pikku liikkeitä, joista löytyy paljon ihanaa katseltavaa. Omat suosikkini ovat ainakin Punavuoren Peikko, Papershop ja Pino, jotka löytyvät kaikki ihan lähekkäin toisiaan. Uusi suosikkini on Proloque Uudenmaankadulla, jota pitävät kaksi entistä työkaveriani. Sieltä löytyy upeita huolella valittuja tavaroita, joita voisi ihastella vaikka kuinka pitkään. Näistä suosikkiliikkeistä minulla onkin tapana käydä ostamassa lahjoja, joten jos joku spesiaali lahja on hankinnassa, suosittelen lämpimästi poikkeamaan noissa paikoissa.

Nyt sitten taas pitäisikin vähän suunnitella loma-aikaa ja minne kaikkialle sitä menisi käymään. Eniten haluaisin kuitenkin käyttää kotona vähän aikaa ihan järjestelyyn ja siivoamiseen. Talven jäljeltä on niin monia pikkujuttuja rästissä ja sormet oikein syyhyävät, että pääsen käymään tavaroita läpi ja järjestelemään kaappeja. Ei kuulosta varmaan miltään ihanalta lomatekemiseltä, mutta itse nautin, kun saan tehdä jotain kotijuttuja rauhassa, järkkäillä ja siivota ilman kiirettä. :) 

Kommentit (5)

Vierailija

Hei! Ihana blogi sinulla. Itse odotan myös mieheni lomaa kovasti, vieläkään ei ole tiedossa milloin hän sen voi aloittaa. Kunhan työmaa on valmis niin sitten. Mieheni työskentelee timpurina raksahommissa :) Mutta ei onneksi haittaa, vaikka loma ajoittuukin koulujen alkuun, kun meillä ei ole vielä koululaisia. Itsekin odotan, että' pääsen edes joskus leipomaan ja siivoamaan ilman neljää pientä lasta, 5v, 4v, 2,5v ja 5kk:n ikäiset lapset siis meillä. Viime viikolla leipon lähes 100 korvapuustia pienimmän päiväunien aikaan. Hän nukkui jopa tunnin unet niin ehdin osan leipoa ja sitten vain toiset lapset viihdyttivät pienintä niin sain leivottua pakkaseen kahvileipää. Vieraita käy niin paljon niin ei ne montaa viikkoa ehdi vanheta pullat pakkasessa :)

Vierailija

Itse olen karsinut vieraat pois elämästä, en jaksa kahvitteluja ja jää aikaa lapsille. Onhan se kivaa joskus höpistä muttei jatkuvasti ja on sukua joille aina olemme tärkeitä. Minni24

Vierailija

Tuollaiset ihanat hetket kavereiden kanssa antavatkin virtaa pitkään :)

Meillä mies juuri ilmoitti voivansa pitää parin viikon päästä useamman päivän lomaa, kun yleensä pystyy ottamaan vain päivän sieltä ja toisen täältä. Nyt täällä kuumeisesti mietitäänkin mikä olisi paras lomakohde tai puuha, kun tämä vallitseva säätila ei aina niin suosiollinen nyt kesällä ole ollut. 

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Kiitos, ihana kuulla! :) Ison jengin kanssa oppii kyllä tuota organisointikykyä, aika mahtava tuo 100 korvapuustia! Ja teille tulee varmaan vieraat mielellään käymään, jos on tuollaisia herkkuja tarjolla. :))) Ihan parasta on kyn pääsee rauhassa järkkäilemään, parasta rentoutusta. :) 

Minni24: Jos tuntuu, että ei jaksa, niin kannattaa tehdä juuri noin eikä stressata. :) Itse kyllä tykkään kun kavereita käy ja usein heillä on omat lapsetkin mukana niin lapsetkin saa seuraa. Onhan siinä hulinaa, mutta musta on niin kiva nähdä ystäviä. :)

Vierailija 3: Hei, ei ole vielä. Ajattelin viikonloppuna arpoa voittajan. :)

Nanna: Ihana kuulla, että teillä alkaa kohta kans loma! Toivottavasti keksitte kivaa tekemistä. nyt on tämä sää vähän rajottanut tuota tekemistä. Mäkin olin meille kaavaillut kaikkea tekemistä, mutta eipä kauheasti huvita kaatosateessa kierrellä ulkokohteita. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram