Meidänkin perhe alkaa vihdoin ja viimein olla lomafiiliksissä.

Mies on taas kotimaan kamaralla ja vihdoinkin oikeasti lomalla. Olemme ottaneet aika rennosti, vaikkakin tänään jo tuli vähän kuopsuteltua tuossa pihallakin. Nyt vaan toivon, että ilmat pysyisivät aurinkoisina.

Kävimme ostamassa Eppuselle uuden uima-altaan, koska viime kesänä hankittu on ehkä vähän liian suuri täytettäväksi joka päivä ja siinä poika onkin viihtynyt kiitettävän paljon. Arvatkaa vaan tekisikö mieli itsekin pulahtaa altaaseen vilvottelemaan? :D

Ostimme myös ison satsin saippuakuplia ja näitä kesäisiä hassuttelukuvia joudutte nyt katsomaan. Vaatetus on todellakin rajoittunut ranta-asuun, tosin siihen sopivat kengät ostimme tänään kauppareissulta, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää.

Tällä viikolla tarkoitus olisi ainakin löhöillä, laiskotella, lukea niin paljon kuin mahdollista, puistoilla hyvässä seurassa sekä osallistua leikkimökin avajaispippaloihin. Lisäksi haluaisin kertoa eräästä mielenkiintoisesta eläintarhareissusta, kunhan olen itse joten kuten toennut järkytyksestä.

Sain kuin sainkin myös kierrätyskeskustuoliromuaarrelöytöni maalattua ja lisäksi tarkoitus olisi ehkä näyttää muutama kuva yhdestä toisesta pienestä kirppislöydöstä, jahka saan kuvat purettua kamerasta. Siihen asti näihin kuviin, näihin tunnelmiin... 

PS. Ja tämä ei liity mitenkään lastenvaatteisiin, mutta jos joku on kevyttä kesälukemista vailla, haluan suositella Koko kadun kasvatti -nimistä pokkaria (MAEVE BINCHY. WSOY 2010). Sain sen juuri lopetettua ja täytyy sanoa, että tästä kirjasta jäi todella hyvä mieli, joten sopii erinomaisesti kesälukemiseksi. :)

Kommentit (10)

Salla

Ihania kesäisiä kuvia! Meilläkin on ollu uima-allas tällä viikolla käytössä. Toisin sanoen kaikki keinot käytössä että lapset olisivat viihtyneet sillä aikaa kun itse maalasin leikkimökkiä.

Isompi neiti mietti eilen iltapalapöydässä että karkaakohan se Eppu naapurin pihalle tupareissa :) Ja mietti että onneksi riikinkukko ei levittänyt pyrstösulkiaan Epun karkumatkalla eläinpuistossa :)

See you! Nauttikaa lomailusta!

Nanna

Näitä ihania kuvia katsellessa tekisi itsekin mieli viritellä allas pihalle ihan vaan silläkin uhalla, että Tellu valittaa ettei vauvojen altaaseen mene (oikeasti ei edes ole vauva-allas, mutta ei sellainen jättikään joita tytön kavereilla on) ja poika kriiseilee muuten vaan.

Katri

Aurinkoisia kesä- ja lomapäiviä teille! Kiitos kirjavinkistä, kesällä on niin rentouttavaa kun/jos pääsee hetkeksi istahtamaan aurinkoon hyvän kirjan ja kylmän juoman kanssa.

Taaperon tyylillä

Hauskoja kesäkuvia, teillä on ihan selvästi ollut kivaa! :)) Taisi saippuakuplista tulla aika iso hitti? :D Meilläkin on ostettu jo moooonta purkkia ja niitä löytyy joka laukusta, autosta, parvekkeelta...joka paikasta :D

Marianne

Kesäfiilis välittyy tänne asti:) Mistä siirrynkin heti syksykeleihin, osaatko vinkata hyviä kumppareita? Syksyksi tarvisin ensimmäiset yksilöt pojallemme, tuolloin 1½v. Kaikki vinkit ja kokemukset otetaan ilomielin vastaan!

Eppusen kaapilla

:) Voin tehdä postauksen meidän lempparikumppareista. Meillä on yhdet suosikit yli muiden.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram