Meidän perheessä ei päästä lomailemaan ihan vielä, mutta tuleva juhannus tuo mukavan tauon ahertamiseen, kun koko perhe saa olla kolme päivää yhdessä. Sää on kyllä hellinyt meitä alkukesän ajan ja olemmekin viihtyneet pääasiassa ulkona. Muutamana viikonloppuna on ollut niin lämmintä, että poika on saanut olla ihan kunnon kesävermeissä pihalla.

Suuressa suosiossa ovat meillä nyt kaikki dinosauruksiin liittyvä, kuten eräs ystävältäni käytettynä ostettu Mini Rodinin Godzilla-paita, jota ei saisi edes pestä välillä. Myös Cars-vaatteet tuntuvat olevan se juttu pienten poikien keskuudessa. Meiltäkin noita Cars-ihastuksia löytyy, mutta kyllä nyt vielä muitakin vaatteita käytetään. Usein kuitenkin pojan samanikäiset ystävät ovat pukeutuneet päästä jalkoisin Cars-vaatteisiin, ja kyllä näin pienetkin tuntuvat tunnistavan tietyt sarjakuvavaatteet, vaikka vaatemerkeistä eivät vielä välitetäkään. Huvitti, kun eräänä iltana kuulin erään isän selostavan, kuinka hän oli kaupassa nähnyt kukertavan kirjavan Cars-lippiksen ja ajatellut, että onpas siinä harvinaisen ruma lippis. Voitte varmaan arvatakin, mihin perheen poika oli iskenyt ensimmäisenä silmänsä ihastuksissaan: "Onpa hieno lippis!"

Toisena iltana kuuntelin lapseni keskustelua ystävänsä kanssa, joka oli myös saanut uuden Cars-lippiksen. Se meni suurinpiirtein näin: "Katso, minulla on hieno uusi Cars-lippis!" Tähän Eppunen vastasi: "Oo, mutta katso, minulla on tällainen hieno hattu!" ja esitteli ylpeänä omaa keltaista kesähattuaan. "Ei tuo ole Cars-lippis!" nyrpisti kaveri nenäänsä. Auts. Paska mutsi oli ostanut vääränlaisen kesähatun. Onneksi poika itse pitää omasta keltaisesta kesähatustaan, eikä tuntunut pahastuvan, vaikka hänen kesähattunsa ei ole mallia "Cars". Mutta aika nuorena nuo tuntuvat nuo "oikeat" jutut tunnistavan.

Oma raskauteni on edennyt ihan mukavasti, vaikka mistään seesteisestä keskiraskaudesta ei voikaan puhua. Tämä koko odotus on vain ollut niin erilainen kuin ensimmäisen lapsen kanssa. Tuolloin kärsin todella pitkään voimakkaasta pahoinvoinnista, mutta nyt onneksi olen pahimmalta säästynyt. Sen tilalla onkin ollut valtava väsymys, joka ei tunnu helpottavan sitten millään. Työpäivän jälkeen uni maistuisi vaikka kuinka pitkään. Ja mahakin on nyt ihan eri kokoluokkaa kuin ensimmäisen kanssa. Tosin oli se silloinkin aika iso, mutta tämä "toinen vatsa" pullahti esiin jo hyvin varhaisessa vaiheessa, jo silloin kun en olisi vielä halunnut raskaudesta välttämättä kaikille vielä kertoa. Hassua! Te lukijat, joilla on enemmän lapsia, onko teillä ollut erilaiset vai samanlaiset raskaudet? Vai ovatko ne menneet saman kaavan mukaan? :)

Nyt minä, pallomaha sekä perhe taidamme siirtyä juhannuksen viettoon! Ihanaa ja aurinkoista juhannusta teille! Nauttikaa! 

XXX

Kommentit (4)

Vierailija

Hei, kovasti onnea odotukseen! Minulta tämä iloinen asia on mennyt ohi, sillä itsellä on ollut niin kiireistä ja toisaalta tätä uutta blogia ei pysty kokonaan lukemaan readerista... Joka tapauksessa, aivan ihanaa, että Epulle on tulossa pikkusisarus! <3

terveisin Paccomatto, joka aiemmin kommentoi sinne toiselle blogialustalle

Vierailija

Heippa! Onnea odotukseen! Mun kolme raskautta on olleet kaikki ihan erilaisia, joka kerta maha on pullahtanut aiemmin esille ja kroppa myös palautunut hitaammin. Liekö iän karttuminenkin vaikuttanut asiaan? Hyvää kesää! Terv. Willa Foxin Satu :)

Vierailija

Meilläkin poika rakastaa yli kaiken omaa keltaista hattuaan. Suureksi yllätykseksi valitsi sen ihan itse ilmeisesti cars-lippistenkin joukosta :)

  Täällä on kokemusta sekä "samalla kaavalla"-raskaudesta että selvästi poikkeavasta. Maha tosin tullut näkyviin aina vain aikaisemmin, mutta kerran venynyt varmaan venyy uudestaankin helpommin. Loppuraskautta kohden tilanne on kyllä onneksi aina hiljalleen tasoittunut niin muidenkin onneksi ei vielä ainakaan mitään jättivalasta ole liikenteessä . 

Nanna  

 

Vierailija

Hei, mulla mennyt ihan ohi, että teille on tulossa toinen. Kovasti onnea :)!

Minun raskaudet olivat aikalailla samanlaisia, vaikka toisesta tuli tyttö ja toisesta poika. Vauvoina olivat sitten kyllä tyystin erilaisia :)

 

Mukavaa juhannusta teille :),

Juuli, ihanamini.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram