Vihdoin ja viimein kesä on täällä. Tai ainakin meillä on ollut todella lämmintä, jopa painostava ilma välillä. Olemmekin viihtyneet ulkosalla melkein koko ajan. Poika on oppinut ajelemaan potkulaudallaan aika taitavasti ja on mukava käydä lähipuistoissa potkulaudan kanssa. Olemme myös nähneet paljon kavereita naapurista ja vähän kauempaakin. Aika kuluu tosi nopeasti ja äidistäkin on vaan niin ihana istuskella ulkona lämpimässä. Toivottavasti hyvät säät jatkuvat. Kyllä tämä vaan on ihanaa pitkän ja lumisen talven jälkeen. 

Ja sitten lyhyesti toinen juttu. Saimme jo jokin aika sitten testattavaksi Sly Cooper Thieves in Time -pelin Playstationille. Peli on sopiva lapsille ja lapsenmielisille, mutta koska se on tarkoitettu yli 7-vuotiaille, meillä sitä testasi isä. Sly Cooper on tasoloikkapeli, jossa ohjastetaan piirroshahmoja seikkailumatkalla ajan halki. Peli on täysin suomennettu, joka helpottaa pelaamista ja tarinan seurantaa. Mutta koska poikamme on vielä liian pieni tuota pelaamaan, ajattelin lahjoittaa pelin eteenpäin jollekin lukijalle vaikka tuolla blogin Facebook-sivujen puolella tässä joku päivä. Joten pysykää linjoilla, jos löytyisi joku, joka haluaa jatkaa tämän pelin testaamista. :) Lisää tietoa pelistä löytyy täältä:  http://slycooper.playstation.com/fi-fi/

Tässä vielä alla muutamia meidän ekoja kesäisiä kuvia. Täällä toivotaan lisää lämpöä ja aurinkoa!:)

 t-paita: Bobo Choses // shortsit: Koolabah // potkulauta: Mini Micro // kypärä: Ticket Outdoor

Kommentit (4)

Vierailija

On kyllä ihanaa kun kesä on tullut (vaikka tänään ei kyllä siltä näytä)! :)

Kiva kesä-asu Eppusella. :)

T. MrsAgatha

Vierailija

Ihania kuvia :) Onko tuo ticketin kypärä mitä kokoa? Olisikohan pienin koko 51/54 kypärästä 50 senttiseen päähän vielä aivan liian iso?

Vierailija

Ihania kesäkuvia :) Meillä poitsu yllättäen panikoi vaatteiden vähentämisen kanssa joten noin kesäisiin tunnelmiin ei olla vielä päästykään vaikka ilmat ovat olleetkin mitä ihanimmat ja ulkopuuhat muuten suursuosiossa.

-Nanna

Vierailija

Ihania kesäkuvia!Tuo potkulauta näyttää kyllä mahtavalta menopeliltä!

 

Sini

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram