Nyt niitä saa taas!
Monelle tuttu lapsuudenystävä Niemen Tehtaiden kerrossänky on tehnyt paluun. Näitä Huutonetissä ja Torissa himoittuja nuorisosänkyjä saa siis taas uutena ja tietenkin Niemen Tehtaiden valmistamana. Sängyt ovat edelleen suomalaisia ja Suomessa valmistettuja. Ja niin ihania! Itsekin yritin tällaista hankkia käytettynä, mutta onnistuin saamaan vain yhden vanhan sängyn, jolle ei koskaan löytynyt paria.

Meillä on nyt lapsilla ollut reilun kuukauden ajan käytössä tämä pikkuinen kerrossänky, ja siitä on kyllä tykätty ihan älyttömästi. Pienet nuorisosängyt saa kätevästi päällekkäin kerrossängyksi, jolloin lasten sängyt mahtuvat helposti pieneenkin tilaan. Eppu sai yläsängyn ja Isla alasängyn. Aluksi yläsängystä tuli vähän kinaa, mutta lopulta Isla hyväksyi alasängyn omakseen. Sängyissä on pienet laidat, joten meillä yölliset vaeltamiset ovat Islan osalta vähentyneet huomattavasti. Aamuisin hän yleensä kiipeää ensimmäisenä ylös herättämään Eppua ja siellä he sitten usein pötköttelevät vierekkäin.
Eppu kotiutui uuteen yläsänkyyn heti. Laitoimme ylimmän sängyn päädyn yläpuolelle vielä pienen String -hyllykön, jonne poika saa halutessaan laittaa vaikka kirjoja ja taskulampun. Yläsänky on muutenkin suosittu ja usein siellä leikitään laivaa ja lentokonetta. 

Yhden sängyn koko on 171x71x77 (patjakoko 165x65) eli koottunakin kerrossänky on tosi pikkuinen. Saimme mukavasti lisää leikkitilaa pikkuruiseen nukkuhuoneeseen, kun sänky ei vie tilasta kuin pienen osan. Ja on tämä kyllä kaunis kerrossänky. Isla leikkii enimmäkseen tässä huoneessa ja Eppu sitten leikkihuoneessa, jota emme ole vielä saaneet valmiiksi. Alemman sängyn alla on muuten ihan hyvä tila, joten sänkyjen alle saa vielä matalan sängynaluslaatikon jos haluaa. Kerrossänkyyn on saatavilla tikkaat, jotka kiinnitetään sänkyjen runkoihin. Eppu kyllä väittää, että hän ei tikkaita tarvitse, mutta itse kyllä suosittelemme niitä käyttämään, että vahinkoja ei sattuisi. Myöhemmin sängyt voi laittaa erilleen, jos lapset vaikka sattuvat muuttamaan omiin huoneisiin.

Olen kyllä iloinen, että suomalainen valmistaja on tuonut vanhat suositut nuorisosängyt takaisin. Niemen Tehdas valmistaa kyllä paljon muutakin kuin vain näitä lasten kalusteita. Mallistoja on monta ja niihin kuuluu mm. kivoja ulkokalusteita. Niitä voi kurkkia täällä. Alla muutama kuva Sunseran mallistosta.

Onko kellään teistä ollut tätä kerrossänkyä tai nuorisosänkyä lapsena? Niin, ja kiinnostuneille vinkkinä, kerrossänkyjä sekä nuorisosänkyjä myydään TÄÄLLÄ eli niitä voi ostaa suoraan Niemen Tehtaiden kotisivuilta. 

* Postaus yhteistyössä Niemen Tehtaat

Kommentit (16)

Vierailija

Ihan samanlaisessa nukuin lapsena, minä ylhäällä ja pikkuveli alhaalla. Enää toinen sängyistä on tallessa, mummilassa lastenlapsia varten. T. Sari Minityylistä

Vierailija

Ihan samanlaisessa nukuin lapsena, minä ylhäällä ja pikkuveli alhaalla. Enää toinen sängyistä on tallessa, mummilassa lastenlapsia varten. T. Sari Minityylistä

Vierailija

No jopa on näppärä!Tuo pelkkä sänky olisi meille myöhemmin ihan huippu.On ns.isojen sänky,mutta laidat pitää parivuotiaan sängyn puolella :).Ihanan näköinen kokonaisuus tuo teidän huone.

Vierailija

No jopa on näppärä!Tuo pelkkä sänky olisi meille myöhemmin ihan huippu.On ns.isojen sänky,mutta laidat pitää parivuotiaan sängyn puolella :).Ihanan näköinen kokonaisuus tuo teidän huone.

Vierailija

HEI

lastenhuone näytti todella hyvältä.Pidän itse samanlaisesta

tyylistä.Voinko kysyä mistä olet ostanut valkoisen seinähyllyn, jossa

oli mustavalkoisia eläimiä. Hyvää syksyä.

tanja Aaltonen

Vierailija

Tuo on ihana! Meillä lapset nukkuvat anoppilassa miehen vanhassa kerrossängyssä ja itse harmittelen kun oma sänkyni on kadonnut johonkin. Olisin tuonut molempien vanhempien sängyt lapsille kerrossängyksi, kun anoppilassa olisi pärjätty kuulemma yhdelläkin sängyllä. Toisaalta en tiedä olisko matalaan yläkerran huoneeseen edes kerrossänkynä mahtunut eli meillä yhä nuorin paikkaa vailla.

-nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Oho, tänään tulee näköjään kaikki kommentit tuplana. :)

Sari: OI, ja sä sait vielä yläsängyn! Lucky girl! :) 

Vierailija 2: Kiitos! Ja tuo sänky yksinäänkin on tosi hyvä juuri noiden laitojen takia. Meillä ainakin tyttö nukkuu vielä sen verran rauhattomasti, että pysyy tuossa paremmin ja rauhoittuu yöllä hyvin tuonne. :) 

Tanja: Lokerikko on H&M home ja nyt niitä on näköjään taas myynnissä täällä: http://www.hm.com/fi/product/24460?article=24460-A :) Tuo meidän on ostettu jo vuosi sitten, utta nyt siellä oli myös kaksi uutta väriä. 

Nanna: Jos on vino katto, niin voi tehdä tiukkaa ainakin kolmen sängyn kanssa, mutta kaksi päällekkäin ei ole kovin korkea. Mittasin aamulla, että sivureunaan korkeus 125cm maasta eli tuo on aika pieni noin. Varmasti mahtuisi siis teilläkin ainakin kaksi ylös. :)

Vierailija

Sulla on kyllä sisustussilmä kohdallaan! Kaikki mätsää just ei melkein ja tuo Niemen ihana kerrossänky sopii kokonaisuuteen aivan upeasti. Osaisipa sitä itsekin sisustaa samalla tavalla!

-JannaP

Vierailija

Meillä on siis tällä hetkellä yksi valtavan kokoinen, mutta hölmön mallinen huone lastenhuonena. Tai mun silmään valtava kun on lähes meidän olkkarin kokoinen. Tellulla on jo oma sänky ja siihen saa näppärästi yövieraatkin mahdutettua. Ongelma onkin juuri poikien tai lähinnä pienimmän nukkuminen kun tosiaan katto kaareutuu ainoassa vapaassa sängyn kohdassa ollen seinän kohdalla alle 150cm. Onneksi pienin vielä mahtuu pinnasänkyynsä eikä akuuttia paniikkia ole. 

 Tuolainen sänky kyllä olisi siitäkin kätevä, jos pojat sitten joskus kaukana tulevaisuudessa haluaakin uudessa kodissa omat huoneet käyttöön. 

-nanna taas häiriköimässä

Vierailija

Miten muuten pienempi menee tuonne alapetiin? Tai varmaan kiipeää yli, mutta onnistuuko se helposti? Siinä taitaa olla reunaa joka puolella eli ei ole erillisiä aukkoja?

Vierailija

Jos meille joskus toinen lapsi tulee niin hankin ehdottomasti tämän sängyn. Näyttää aikuisen silmään turvalliselta kun on hyvät laidat!

-Joksu-

Vierailija

Teidän lastenhuoneen kuvia on sitten niin ihana aina katsoa! Niin upeita kuvia ja tosi paljon kaikkea kivaa pikku tavaraa ❤❤❤

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

JannaP: Kiitos, kiitos! :)

Nanna: Se voi olla siinä ja siinä että mahtuisikin. Jos pääsette joskus kokeilemaan sitä tweidän sänkyä niin kannattaa, tai sitten vaikka uuteen kotiin. :) 

Vierailija 10: Laidan yli pääsee hyvin helposti kiipeämään, mutta sen verran ne yöllä "estää" että ei tipu, eikä lähde kävelylle niin helposti. :) 

Joksu: Laidat on tosi hyvät, ja yöllä kun Isla saattaa vielä havahtua, ei kuitenkaan herää, kun ei ole saman tien pääsyä lattialle. :) 

Vierailija 12: Kiitos, kiva kuulla! :) 

Vierailija 13: Lakanat on Mini Rodinin, näitä taisi olla pari vuotta sitten mynnissä. Ehkä käytettynä voi ivelä löytyä jostain. :) 

Vierailija

Minkä ikäinen mahtaa suostua vielä nukkumaan tuollaisessa? Ihana sänky ja mainostetaan nuorisosänkynä, mutta mietityttää kauanko menee oikeasti, ettei tunnu liian lapselliselta. Kokemuksia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram