Nyt kun kerhot, koulut ja päiväkodit alkavat, onkin hyvä vinkata teille sinne sopivista jutuista. Saimme jo jokin aika sitten Beatrix New Yorkilta testiin lasten reput, eväslaukut sekä juomapullot. Beatrix New York on New Yorkilainen yritys, joka valmistaa iloisia ja lapsenmielisiä tuotteita hauskoilla eläinhahmoilla varustettuina. Valikoimasta löytyy koulu- ja kerhoreppujen lisäksi matkalaukkuja, eväsrasioita, iPad-suojia ja juomapulloja.

Nyt näitä tuotteita on meillä käytetty melkein koko kesä. Reput, eväslaukut sekä juomapullot ovat olleet matkoilla mukana ja niiden kanssa on menty myös eväsretkille. Eppu sai vähän isomman repun, joka käy myös koulurepuksi kokonsa puolesta ja Isla taas pienemmän kerhorepun. Toisaalta tuo isompikin reppu on aika hyvä esim. päiväkotiin, koska sinne mahtuvat kaikki vaihtovaatteet ja kurakamppeet. Vanhemmat pakkaavat tietysti vielä vauvan tavarat, mutta pojalle on tärkeää, että hän saa itse pakata reppunsa ja eväslaukkunsa matkaan. Eväslaukkuihin olemme joskus laittaneet mukaan myös kylmäkallet, jolloin niissä olevat eväät ovat pysyneet kylminä tosi pitkään kovillakin helteillä.

Beatrix New Yorkin juomapullot ovat tuollaisia juomatölkin näköisiä, ja niissä on taittuva pilli, jolloin vauvakin voi hörpätä siitä kuin nokkamukista. Ja kun tuon pillin taittaa taas alas, pullot eivät vuoda. Kokonsa puolesta nuo juomapullot sopivat hyvin myös rattaiden mukitelineisiin. Nuo juomapullot ovat tosi hauskoja ja ne ovatkin keränneet runsaasti kyselyitä. Beatrix New York tuotteita myydään mm. Lastenturvassa ja Pikkuotuksessa.

Kommentit (7)

Vierailija

Kiitos taas hyvästä postauksesta :) Repuista olisi kiva lukea enemmänkin... <-- Aihe toive vink vink ;)

Vierailija

Meillä isommalle pojista ostettiin kerhoon dinoreppu ja juomapullo. Jälkikäteen vaan harmittelin kun en tajunnut tuota isompaa mallia hankkia vaikka hienostihan kerhoeväät sekä tossut pienempäänkin mahtuu. Juomapullosta taas pojat tappelevat sillä nuorempi ei juo kuin pillistä ja tokihan juuri ne veljen omat ovat parhaimpia.

-Nanna

Vierailija

Ihana tuo juomapullo! Onko se helppo pitää puhtaana? Saako pillin irroitettua ja pestyä?

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1 /4: Kiitos, ja kyllähän se onnistuu! :)

Nanna 2/4: Kyllähän ne kerhokamppeet menee tuohon pienempäänkin. Ehkä sitten jos pitää olla kaikki päiväkotitavarat (kumpparit, sadeasut yms. vaihtovaatteet) mukana niin sitten tuo isompi on varmaan kätevämpi. :) Eikö ole näppärä tuo pullo! :)

Vierailija 3/4: Kyllä, ja suosittelen! :)

Vierailija 4/4: Tuota juomapulloa ei saa laittaa koneeseen, koska se on ns. termos eli siinä pysyy juomat kylmänä/kuumana. :) Mutta pillin saa sisäpuolelta irti, eli ihan hyvin pestyä. Korkin pilliosa on kiinteä, mutta olen senkin ihan käsin aina pessyt. 

Vierailija

Hyvin toki kerhokamppeet mahtuu, mutta poika tykkää pakata omaan reppuun tavarat reissuun jne. lähtiessä eli olisi yhdellä repulla pärjännyt pitkälle. Pullo on kyllä tosi näppärä ja hienosti pieninkin sen kanssa pärjäisi vaikka termosominaisuudellaan muovia painavampi onkin!

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram