Kevät tule jo! Pääsimme ihan ekojen joukossa tutustumaan nyt Suomeen rantautuneeseen uuteen kenkämerkkiin. Kyseessä on tietenkin Paez shoes, joka on juuri avannut uuden nettikauppansa Suomeen. Näissä ihanan kevyissä kengissä on kestävä ja hengittävä puuvillavuori yhdistettynä superkeveään pohjaan. Sisäpohjallinen on tietenkin nahkaa. Parasta on kuitenkin mukava tuntu jalassa, nämä eivät hiosta eivätkä hankaa.

Paez -kenkien hintaa pyörii siellä 50 euron tuntumassa, mutta nyt uuden nettikaupan avautuessa Paezin Suomen Facebook- sivuilta saa -10% alekoodin, joten kannattaa käydä tykkäämässä ja nappaamassa koodi sieltä. Tuo alekoodi käy myös jo alennettuihin kamppistuotteisiin.

Saimme miehen kanssa Paez -kenkiä testiin ja koska nyt on ollut vielä vähän viileä, olen pyörähdellyt näillä kengillä sisällä. Ja täytyy kyllä sanoa, että nämä ovat tosi ihanat jalassa. Myös meillä käyneet kaverit ovat kiinnittäneet heti huomiota näihin kenkiin ja kyselleet mistä näitä saa.

Kokopolitiikasta vielä vähän, eli nämä koot pitävät hyvin paikkaansa. Minun 39 jalkaani koko 39 on ihan sopiva. Mittasin vielä, että koon 39 sisäpohjallinen on tasan 25cm päästä päähän. Näitä Paez kenkiä ei kannata ostaa kovin reiluina, koska kangas antaa käytössä periksi. Kengän päällä on vielä kuminauhakiila, joka joustaa, joten nämä sopivat monenlevyisiin jalkoihin.

Paez kenkiä saa nyt sitten TÄÄLTÄ ja alekoodi löytyy TÄÄLTÄ. Tähän liittyen on tulossa myös pian kiva arvonta, joten pysykäähän linjoilla! :) Eppusen kaapilla suosittelee! 

* Yhteistyössä Paez. 

PS. Meidän omilla FB-sivuilla on vielä tämän päivän ajan Lapsimessujen lippuarvonta käynnissä. Käykäähän osallistumassa siihen! :)

 

Kommentit (8)

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 1: Vesimerlonit on kyllä ihanat! :) Lupaan tulla katsomaan ja kommentoiman blogiasi! :) 

Vierailija 2: pohja on vähän siltä väliltä, ei ole kova, ja taipuu hyvin, mutta ei ole myöskään sellainen ihan löysä (itseasiassa aika normaali). Ja tosi hyvä tuntu jalassa!
Muistelen lukeneeni, että näissä on ergonominen ja super kevyt EVA pohja. Ja Paezin sivuilla luvataan, että kenkä muotoutuu oman jalan mukaan. Minusta tuo "joustava" kuvaa hyvin pohjaa. En ole itse vielä niin kauan käyttänyt kun olen pitänyt vasta sisällä, mutta sivuilla myös sanotaan että "Paez joustaa ja muotoutuu jalkasi mukaiseksi 6 tunnin käytön jälkeen".  

Vierailija

Onpa kivan näköisiä! Mä kyllä tarvisinkin uudet kevyemmät kengät eli nyt kyllä hieman ehkä alkoi houkuttelemaan :)

-Nanna

Vierailija

Meillä on nämä kummallakin pojalla, mintut ja vesimelonit :) Ihania, odotan jo että tulee kese ja pääsevät käyttöön. Omaa tyyliä nämä ei ole, mutta lapsilla tosi söpöt :)

Saara Berliinistä

Vierailija

Näyttää kyllä aivan ihanilta! Nuo raidalliset olisi sellaiset mitä tulisi varmaan käytettyä tosi paljon.
Mulla vaan on aika hankalan mallinen jalka, enkä oikein uskalla netistä tilata sovittamatta. :/

- Pia - Jotain tekemistä

Vierailija

"Kokopolitiikasta vielä vähän, eli nämä koot pitävät hyvin paikkaansa. Minun 39 jalkaani koko 39 on ihan sopiva. Mittasin vielä, että koon 39 sisäpohjallinen on tasan 25cm päästä päähän."

Tämä selittää sen, miksi nykyään ihmisten kengänkoot ovat kasvaneet.  Tässä taannoin -  ei ihan niin mahdottoman kauan sitten  -  nro 39 tarkoitti 26 cm:n pituutta.  Ja tarkoittaa se virallisesti edelleenkin: laskukaava kun on tässä numerointitavassa on:  3*(pituus/2). 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram