Tässä vielä postaus, jossa näkyy myös tuo toinen, pienempi, ei-kolhiintunut kirjahyllyyn päässyt Ferm Livingin peltipurkki.

Tämä kyllä käy minusta hyvin myös lastenhuoneeseen, mutta päätyi nyt meidän olohuoneen hyllyyn apinan ja pysähtyneen kellon kaveriksi. Kello on vedettävä vanhus, ja se pitää niin ärsyttävää raksutusta, että nyt se saa pysyäkin hiljaa hetken.

Apina on ennen joulua tekemäni löytö Stockmannin verkkokaupasta, jossa on muuten nyt -50% ale menossa (tämä vinkkinä). Ostin apinan miehelleni joululahjaksi, pitihän design apinalle ostaa lahjaksi design apina. ;) Tuo apina kyllä käy hyvin myös koristeeksi lastenhuoneeseen.

Pojalla on kuvassa päällä päiväkotikaverin PO.P paita. Aamulla poika lähti matkaan päällään vihreä samanlainen paita, mutta se olikin muuttunut siniseksi päivän aikana. ;) Jalassa on pojan rakkaat Angry Birds sukat, jotka joulupukki toi.

(Postauksessa mainoslinkki)Kommentit (7)

Sini

Meille toi joulupukki samanlaisia sukkia pojalleni ja ne ovat olleet kans niin rakkaita! :)

Nanna

Ihania purkkeja! Ja tuosta kellosta tulee jotenkin mummolan herätyskello mieleen.

Sä muuten kuulemma osaat lentää helikopterilla ;) Eilen tässä lähistöllä sellainen pörräsi puoli päivää ja Pikkutäry oli vahvasti sitä mieltä että kun matka on kerta pitkä niin Epun äiti tulee sitten leikkikaverin tuomaan ison maailman tyyliin helikoppelilla. Mistähän nuo lapset kaiken keksivätkään?!

Eppusen kaapilla

Ne on tosi rakkaita, ja ne pitää joskus olla jalassa yölläkin. :) Kerran poika heräsi aamuyöstä kun lintusukka oli pudonnut, ja kun se oli taas laitettu jalkaan, saivat unet jatkua. ;)

Eppusen kaapilla

Se on kyllä varmaan oikeastikin jonkun mummolan herätyskello. Se löytyi eräästä ruotsalaisesta second hand liikkeestä viime kesänä. :)

Niin, mähän olen oikeasti ammatiltani helikopterinkuljettaja.;-) Sattuiko se muuten olemaan Postimies Paten kopteri? :D Ihana toi Pikkutäry! <3