Olemme kehittäneet ystäväperheen kanssa hauskan perinteen, että menemme joka kesä yhdessä lasten kanssa Korkeasaareen. Lapset näkevät toisiaan ja aikuiset saavat vaihtaa kuulumisia. Ihan parasta! Usein kesällä Korkeasaaressa näkee myös tuttuja. Tällä kertaa törmäsin vanhaan koulukaveriini, joka asustaa ihan toisella laidalla maata, joten emme ole törmäilleet aikoihin. Tuli ihan haikea olo, koska on tullut niin huonosti pidettyä yhteyttä hyviin koulukavereihin. 
Pojilla oli todella hauskaa ja eläinten lisäksi erilaiset pienet leikkipaikat ja ihan kaliioilla kiipeily piti pikkumiehet kiireisinä. Joskus tuntuu, että kaikki eläimet ovat nukkumassa, mutta nyt teimme jo toisen kerran niin, että menimme Korkeasaareen heti aamusta. Viimeksi näimme leijonan tosi läheltä ja tällä kertaa lumileopardi näyttäytyi vierailijoille. 
Välillä söimme jätskit ja sitten pistäydyimme vielä lounaalla ihan karhuluolan lähettyvillä. Siellä on myös aika siisti sisätila omien eväiden syöjille, sekä mikro ja wc-tilat. Ihan hyvä vaihtehto on myös ottaa omat eväät mukaan, koska minusta nuo ruokapaikat eivät ole kovin kummoisia. Ulkonakin on muutamia picnic-pöytiä eri paikoissa.

Pois lähdettäessä teimme taas niin, että me äidit menimme laivalla poikien kanssa Kauppatorille, josta kävimme vielä ostamassa munkit matkaan. Isät ajoivat sitten autolla sinne meitä vastaan. Teimme tämän saman myös viime kesänä ja Eppu jaksoi tuota laivamatkaa muistella pitkään. 

Tässä muutamia kuvia meidän päivästä. Ehkä tuolla Korkeasaaressa pitää poiketa vielä toistamiseen tämän kesän aikana, koska nähtävää riittää. 

PS. Canon Selphy arvonta on nyt ratkennut, ja arpa osui tällä kertaa Marianne L:lle. Onnea voittajalle! Laitatko meiliä eppuscloset@gmail.com.

Kommentit (2)

Vierailija

Hei! :) Mistä tuo keltainen aurinkohattu on hankittu? Ihanan näköinen ja näyttää suojaavan hyvin vauvan päätä ja silmiä. Meillä tyttö ei suostu käyttämään aurinkolaseja, vaan repii ne koko ajan pois, samoin melkein kaikki hatut...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram