Tänään me esittelemme teille uutta Polarn O.

Pyretin kaupunkipaitaa, joka on nyt yksi ihan uusimmista Popin kuoseista. Tämä taisi olla myös yksi niistä kuoseista, joista myytiin koot puhki hetkessä.

Poika ihastui paitaan heti kun näki sen ja sanoi, että "Kokkee!" Ja tätä paitaahan sitten pidettiin viikonloppuna kaksi päivää putkeen, jonka jälkeen salakuljetin rakkaan kaupunkipaidan pesuun. Nämä POPin värikkäät sisävaatteet ovat selvästi käyttäjänkin mieleen, koska myös multiraitasetti sai yhtä iloisen vastaanoton. Tässä kaupunkipaidassa näkyykin kyllä monta pojan lempijuttua kuten autoja, mopoja, taloja, aurinkoja, norsuja, puita ja lehmiä, ja kaikki riemunkirjavana, joten ymmärrän suosion lapsen näkökulmasta. Samaan talosarjaan sai myös leggareita, ja niitä voi ihastella vaikka TÄÄLLÄ.

Nyt kun paita on taas puhdas ja käyttövalmis, sillä voi lähteä vaikka päiväkotiin. Kuvassa paidan kaverina on tummansiniset Mini Rodinin sammarit, mukavat nekin.

Mukavaa maanantaita, tästä se viikko lähtee käyntiin taas! :)

Kommentit (8)

Nanna

Katselin tuota paitaa muistaakseni juuri viime viikolla netistä ja tätä postausta lukiessa iski paniikki. Onneksi oli meidän kokoa vielä joten piti kiireesti tilata ettei jäädä paitsi tästäkin ihanuudesta :) Kiitos siis muistutuksesta!

Sini

Tuo on kyllä tosi ihana kuosi, mun suosikki niistä uusista. Meidän oma varmaan tällä viikolla tuleekin postin mukana, jee!

Alexandra

Kyllä tuota paitaa ainakin Polarn o Pyretin nettikaupasta löytää. Meille ostin kuopukselle myös viime viikolla tuon varastoon. :)

Eppusen kaapilla

Sama juttu, tämä on myös mun suosikki. Harmi, että tästä kuosista ei ole peittoa.. :)

Eppusen kaapilla

Nettikaupassas varmaan vielä onkin, mutta esim. Sellosta oli osa koo'ista loppu jo samana päivänä kun ne tulivat. Onneksi on tuo nettikauppa! :)

Nellis

Tuo on kyllä ihana paita! Olin ihan unohtanut tuon saapumisen, mutta onneksi juuri sain sen tilattua netin kautta, huh! :)

titti

Minkä kokoinen tämä paita on:)? Kun mietin, et Eppu on hyvin samankokoinen kuin meidän poika niin osaisin valita oikean koon pop paidoista kun ei pitkään aikaan ole ollut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram