Vaikka otan tosi paljon kuvia lapsista ihan jo itseänikin varten, häpeäkseni täytyy myöntää, että en ole viimeisen neljän vuoden aikana teettänyt niistä juuri yhtään. Kuvat pyörivät koneella kansioissa vuodesta toiseen. Sain kuitenkin Canonilta hetkeksi testiin uuden Selphy tulostimen, jolla on ihan älyttömän helppo tulostaa kuvat vaikka suoraan kännykästä printeiksi, postikorteiksi tai vaikka tarroiksi. Sillä sitten surruuttelin pari viikkoa ihan hullun lailla kuvia ulos koneelta. Ja jälkikin oli yllättävän hyvä, vaikka tulostimen koko oli pieni.

Katselemme pojan kanssa usein kuvia koneelta ja muistelemme mitä olemme tehneet tai missä käyneet. Kun poika sai "oikeita" valokuvia käteensä, hän innostui niistä niin, että halusi heti muutamia omalle seinälleen, ihan sängyn viereen. Niinpä sitten yhdessä kiinnitimme pojan valkkaamat lempparikuvat seinälle niin, että niitä voi nukkumaan mennessä katsella. Tulostin myös molempien lasten vauvakirjoihin kuvia ristiäisistä ja eri elämänvaiheista. Kokeilin myös tulostaa postikortteja, jotka annoin kummeille ja pieniä tarrakuvia, joita voi liimata vaikka kalenteriin tai rahapussiin. Nuo tarrakuvat toimivat tosi hyvin myös Instagramin kuvien kanssa, joiden laatu ei välttämättä ole suurena paras mahdollinen. Selphyllä kuvia voi tulostaa myös suoraan kameran muistikortilta, kännykästä tai tietokoneelta, eli käyttö on tosi helppoa.

Kävikin sitten vielä niin hyvä tuuri, että sain mahdollisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken yhden tuollaisen Canonin Selphy -tulostimen. Laitan arvonnan nyt tällä kertaa tuonne Facebook-sivujen puolelle. Eli osallistua voi kommentoimalla kyseiseen postaukseen Facebook-sivuillani, tägään voittajan sinne. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 6.7.2014 klo 23.59 ja palkintona siis yksi Canon Selphy CP910 tulostin. Ja tulostin on siis valkoisena, eli se on myös tosi hieno. :) Onnea arvontaan tasapuolisesti! Arvonta löytyy siis TÄÄLTÄ.

Kommentit (6)

Vierailija

Facebookin puolelle, MIKSI?

Tiedätkö, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät ole Facebookissa ja ovat (ihme kyllä) silti elossa ja haluaisivat osallistiua arvontaan?!

Syrjintää pahemman kerran.

Ilmeisesti halutaan karsia tietynlaisia lukijoita pois tältä blogilta.

Vierailija

Teet niin tai näin niin aina se on jonkun mielestä väärin. Hienoa, että jollain on mahdollisuus pian tulostella muistojaan. Valitettavasti koneelta kun ne voivat kadota.

 

Olin siis ihan vaan sitä sanomassa, että ihania paperisia muistoja! Mun pitäisi varmaan kanssa teetättää kasa kuvia lapsista. Isoimmalla on ihan oma albumikin jota ei tosin ole elämänsä ensimmäisten 4kk:n jälkeen täytetty. Pojista ei jäisi yhtään muistoa jos tekniikka nyt pettäisi.

 

-Nanna 

Vierailija

Tosi magee laite! Meille ostettiin eka digikamera toisen lapsen syntymän aikoihin vuonna 2003 samalla kun aloitettiin rakennusprojektia. Ja niinhän siinä sitten kävi, ettei noita paperikuvia juuri sen jälkeen ole näkynyt. Itse olen kaivannut niitä tosi paljon. Lapsetkin tykkäävät aina katsella, jos joskus olen tilannut valokuvia esim.vauvakansioihin tai kummeille. Pääasiassa kansiot kuitenkin huutavat tyhjyyttään. Olisipa enemmän kuin näppärää tulostaa samalla kertaa haluamansa kuva ja liimata se vauvakansioon. Itseäni ahdistaa aina ajatus siitä, että kuvat häviävät koneelta jonnekin :(

 

Täti Ruskea

Vierailija

Moi! Jos sähköpostiosoitteen luovuttamalla pääsee tätä kautta mukaan, niin osallistun mielellään! Tuo kuvien teettäminen tuntuu kyllä jotenkin vaivalloiselta ja nekin, jotka olen teettänyt, odottaa vielä kansioihin laittoa, eipä nykylapset paljon nää kuvia kun koneella :D Ja jos facebookiton pääsee mukaan, tässä ois maili: jaala11@luukku.com

Vierailija

Mikä järki on laittaa arvonta päättymään "sunnuntaina 6.7.2014 klo 23.59" ja suorittaa arvonta joskus viikon päästä? Eikö kannattaisi laittaa vaikka " sunnuntaina 6.7.2014 klo 18:00" ja suorittaa se arvonta silloin? :D Hauska taas kytätä kuinka kauan menee itse arpomiseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram