Mukavaa alkavaa viikkoa! Tässä tulee teille viikon vinkki ja samalla alekoodi. Kysymys on nimittäin Little Pieces mekosta, joka tuli meille jokin aika sitten Ratkiriemusta kuvattavaksi. Sovittelimme mekkoa vähän, ja kyllä se on ihana. Tämä tyllihelmainen kesämekko on täydellinen kevään ja kesän juhliin pienille tytöille. Tämä kuvan mekko on vielä reilu Islalle, mutta kuvista saa silti käsityksen, millainen prinsessaunelma on kyseessä. Mekkoja saa koossa 98/104-146/152cm ja sen hinta on 39,95€.
Näitä mekkoja on saatavilla täällä eli Ratkiriemussa, jonne sain nyt myös jaettavaksi alekoodin teille. Eli koodilla eppusenkaapilla saa -20% yli 100 euron tilauksesta (ei koske aletuotteita ja jos tilaukselta palauttaa, alennuksen menettää jos tarjouksen ehto ei enää toteudu). Ratkiriemussa on tarjolla myös toinen ihana Little Pieces mekko, jossa on todella kaunis pitsinen yläosa.

Toki tuo alekoodi käy myös muihin vaatteisiin, ja esim. Molo kids ja Mini A Ture ulkovaatteita on tuolla runsaasti tarjolla. Alekoodi on voimassa 19.4 asti.
*Alekoodi yhteistyö 

Kommentit (2)

Vierailija

Ihania kuvia ♥ Meillä on tytöllä ollut jokunen merkin vaate ja ovat kyllä olleet laadukkaita. Leggareitakaan ei rämäpää ole vielä saanut puhki toisin kuin joiltakin merkeiltä ne hajoavat ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram