lasten juhlavaatteet

Nyt alkaa olla joulun juhlien aika. Islalle ostin jo juhlavan mekon jouluksi, mutta Epun juhlavarustus puuttuu vielä. Toisaalta valkoinen kauluspaita ja rusetti meiltä kyllä löytyy, joten voi olla, että menemme ihan niillä nämä juhlat. Keräsin tähän kollaasiin tyttöjen ja poikien (vauvojen sekä leikki-ikäisten) ihania juhla-asuja, joita kaupoista nyt löytyy.

Pienille pojille voi laittaa vaikka bodyn, joka muistuttaa juhlapaitaa ja jotkut mukavat housut sen kanssa. Pikkuisille tytöille löytyy paljon kivoja mekkoja. Velour-mekkoja käytetään perinteisesti jouluna ja ne ovatkin ihanan pehmeitä ja mukavia ihan pienillä. Nyt on tyttöjen mekoissa näkynyt paljon perhoshihoja, ja ne näyttävätkin tosi söpöltä päällä. Lyhythihaisen tai hihattoman mekon kanssa voi laittaa vaikka neuletakin tai pienen boleron, jos lyhyet hihat tuntuvat liian viileältä. 

Kommentit (5)

Vierailija

Kiva postausaihe. Meillä mennään tänä vuonna joulujuhlat kastejuhlavaatteilla (ristiäiset oli juuri). Ruskeaa liiviä ja housua, luonnonvalkoista riihikauluksellista paitaa ja puunappeja. Poikien juhlapukeutuminen on kyllä aina haasteellista tai sitten vain teen siitä sellaisen. Mulla on selkeä visio mitä haluan, mutta mistään ei löydy sellaista. Nyt ompelinkin liivin itse. Ajattelin, että täytynee kunnostautua ompelusaralla. No, katsotaan kuinka käy, kun aikakin on aina kortilla ;) Lisähaasteen asetan itse myös sillä, että haluaisin koko köörin kulkevan samantyyppisissä juhla-asuissa eikä sellaisten löytäminen 0 - 14 vuotiaille ja siinä välissä oleville ole ihan yksinkertaista. Neuleliivit, neuleet ja neuletakit on kivoja pojille ja niille on paljon käyttöä arjessakin, liivt ovat yleensä lisäksi pitkäikäisiä. Sammarit ja chinot kuuluvat samaan sarjaan eli käyvät sekä arjessa että juhlassa tai niin ainakin meillä. 

Täti Ruskea

 

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Täti Ruskea: No siinäpä onkin hommaa, että saa kaikki samantyylisiin juhlavermeisiin. :) Jo näille kahdelle on ihan tarpeeksi hankala löytää mitään samantyylistä niin saavat sitten mennä eriparisina. ;-D 
Ja hyvä sinä!!! :) Mä en nyt edes yritä kunnostautua itse tekemisessä, kun aika ei oikein tunnu riittävän. :) 

Vierailija

Taitaa olla monessa perheessä nyt ajankohtainen aihe kun joulujuhlat lähestyy :) Mä luulin ettei mun enää tarvitse ostaa juhlavaatetusta kun juuri käytiin ylppärijuhlissa vaan sitten tulikin koululta toive josko näytelmän päähenkilö voisi näytelmään pukeutumisen vuoksi olla lyhythihaisessa/ hihattomassa mekossa. Eihän meillä tietysti sellaista joulujuhlaan sopivaa taida olla! Onneksi niitä taitaa vielä kaupoissa olla hyvin jäljellä josko neidille joku kelpaisi.

-Nanna

Vierailija

Voi ei miten suloinen tuo ensimmäinen kultamekko! Pitääkö tässä tehtailla lisää lapsia, jotta voi ostaa tyttöjenkin vaatteita? ;D 

 

Meillä jouluksi yleensä laitetaan vähän siistimpää, mutta silti rentoa vaatetta ylle. Uskoisin pojulle päätyvän kivan neulepaidan ja lököpöksyt. :)

 

Ihanaa joulunodotusta! Ja löysinhän tänne uudestaan, tapasimme keskiviikkonakos se nyt oli (jaa miten niin harvapää äiti). 

 

<3 Hannele

http://www.rakkaudellahannele.fi

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Voi ei! Pääsee / joutuu ostamaan sitten uuden mekon. Toisaalta lyhythihainen menee sitten ehkä keväälläkin juhlissa, jos vieklä mahtuu päälle. Juuri ostin Islalle kans yhden ja toivon että se sopii sitten vielä keväälläkin. :)

Hannele: Oli mukava tavata keskiviikkona! Ja mielenkiintoinen tilaisuus! :) 

Joo, kyllä kannattaa ;-D On kyllä ihan virkistävää yhden pojan jälkeen tutustua myös tuohon tyttöjen maailmaan. :D Ostin juuri tuon hilemekon Islalle, ja vähän reiluna kun elättelen toiveita, että se mahtuisi vielä alkukeväästäkin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram