Tervehdys!

Me lomalaiset olemme viihtyneet jokaisen mahdollisen aurinkoisen hetken ulkona.

Jos ei sada, mennään ulos. Eppunen on leikinyt paljon naapurin lasten kanssa, ja viimeaikainen villitys onkin ollut katuliidut. Nillä on piirrelty ja kirjoitettu ahkerasti, ja jopa minä pääsin verestämään vanhoja koulumuistoja kun pirsimme pihalle ison hyppyruudun ja opetin tyttöjä hyppimään ruutua. Hauskaa!

Liidut ovat kyllä aika sottaavia (ks. kuva 2), mutta onneksi ne myös lähtevät helposti pois, sekä vaatteista että kadusta. Ja onneksi näin pienet eivät sentään tajua alkaa kirjoitella mitään hävyttömyyksiä asvalttiin, joten kukaan ei varmastikaan pahastu näistä lasten töherryksistä. Piirtely on nyt sitten siirtynyt sisältä ulos.

Lupasin myös kertoa vähän Eppusen uusista kesäkengistä. Ostimme siis pojalle uudet kesämonot lomarientoja varten, ja tarkoitus oli hankkia kengät, jotka kävisivät hyvin myös Popin sinipunaisen uimahaalarin kanssa vaikka rannalla. Päädyimme siis sinisiin Crocseihin.

 Olemme käyttäneet nyt tosi paljon nahkaisia Camperin sandaaleita, mutta ajattelin, että Crocsit olisivat hyvät puutarha- ja pihakengät, jotka Eppunen saa itsekin tarvittaessa puettua jalkaansa. Ja koska meillä ei ole ennen Crocseja ollut, niin pitäähän niitäkin nyt kokeilla. Aluksi Eppunen ei olisi huolinut omituisia muovikenkiä jalkaansa, koska hän tykkää todella paljon sinisistä Camperin sandaaleistaan, mutta saimme markkinoitua ne hänelle sillä, kun naapurin tytölläkin on. Ja tätä tyttöä Eppu ihailee niin paljon, että ulkona he muistuttavat enemmänkin majakkaa ja perävaunua. Mikä tahansa lippis tai kengät kelpaa jos tytölläkin on. Ovelaa!  

Muutenkin pieni mies haluaa tehdä koko ajan samoja juttuja kuin isommat. Esimerkiksi iskän tekemät pihatyöt kiinnostavat kovasti, ja löysinkin Toys 'r' us -lelukaupasta pojalle muovisen pärisevän ja pörisevän lasten ruohonleikkurin alle kuudella eurolla. Ei paha.

Poika onkin tykännyt "leikata pihanurmea" ahkerasti sekä iskän seurana että ilman. Jos tämä ruohonleikkuri olisi oikea, meillä olisi kyllä kulmakunnan parhaiten hoidettu nurmikko. Ja pääsipä pikku ruohonleikkuri myös Epun uimaaltaaseen eräänä päivänä. Joten sielläkään ei nyt sitten varmasti kasva ruohoa. ;)

Kommentit (6)

Nanna

Meilläkin leikataan ahkerasti nurmea ja jopa soraltakin rikat pois :) Toivottavasti tuo leikkausinto on vielä reilun 10 vuodenkin päästä samalla tasolla!

Vera

Meillä yleensä toi riiviö maalaa naamansa ja kehonsa kanssa liiduilla. Ja takan, seinät ja lattiat...

Eppusen kaapilla

Haha, mua alkoi naurattaa, sun kommentit on aina piristäviä.:D Tohon ei voi sanoa muuta kun että samaa täällä mietin, toivoa sopii..:D Epäilen kyllä vähän että innostus saattaa laantua.. ;D
Ja samoin, meillä leikattiin nurmi myös terassilta monta kertaa, mutta siinä vaiheessa kun pikkumies päätti siirtyä sisälle villamatolle, sai ruohonleikkuri lähtöpassit takaisin ulos.;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram