Ajattelin esitellä, kehua ja mainostaa meidän tämän talven väliasuja.

Olen ostanut pojalle kaksi erilaista villapukua, toisen sisä- ja ulkokäyttöön ja toisen pelkästään ulkokäyttöön haalarin alle. Tuosta toisesta villa-asusta postasin jo aiemmin TÄÄLLÄ. Kyseessä on siis NUI organics merkkinen silkkivilla-asu, jonka löysin Alex & Alexan Be our buyer kampanjasta -50% hintaan.

Tuota asua olemme käyttäneet jo nyt välikausipuvun kanssa sekä välillä myös sisällä. Sen materiaali on 80% organic merino wool ja 20% % silkkiä. Tuo materiaali on todella kivan tuntuinen, eikä kutita pätkääkän. Tuossa merinovillassa on todella pehmeää, eikä se kutita, ja yhdistettynä silkkiin materiaalista tulee todella ihanan tuntuinen.

Sitten meillä on ihan vaan ulkoilua varten hankittu Reiman villahaalari. Meillä oli tuo samainen villahaalari myös viime vuonna, ja nyt ostin saman taas uudestaan, koska se oli todella mukava käytössä. Käytimme tuollaista Reiman villahaalaria koko viime talven päivittäin, ja jopa mies kehui sitä hyväksi. ;) Tuossa Reiman haalarissa on ihanan pehmeä materiaali, ja se on ohutta neulosta, eli väliasu on mukava, eikä yhtään hankala tai tönkkö.

Reiman sivuilla kerrotaan, että tuosta haalarista:

  • Pehmeä, kevyt materiaali
  • Sileä, kutittamaton pinta
  • Konepestävä

Tämä on tietysti myös makuasia tykkääkö ohuista vai paksuista villahaalareista, mutta jos on ohuen villahaalarin ystävä voin lämpimästi suositella tätä. Mutta esim. verrattuna vaikka KIVATin villahaalariin, joka on myös kai aika suosittu lapsilla, tämä on huomattavasti ohuempi ja painoltaan kevyempi. Ja tähän vielä loppuun vinkkaan, että  esim. Reiman nettikaupassa TÄÄLLÄ (mainoslinkki) myydään noita ihanaisia villahaalareita, jos siis joltakulta vielä hyvä talven väliasu uupuu. :)

Kommentit (9)

Nanna

Kivoja asuja! Meillä oli joskus KIVATin villahaalari eikä tyttö tykännyt sitä käyttää. Oli kuulemma ihan raskas. Nyt me toivotaan ettei kovia pakkasia tule ennen joulupukin vierailua vaan pärjättäisiin siihen asti jemmasta löytyneellä fleecellä. Poitsu on siis saamassa itsetehdyn haalarin.

hhhhhhhhh hhhhhhhfde r4bhm ykkjjfffnj. Siinä pojankin kommentit :)

zirk

Mun pojilta löytyy reiman ohutta villaa välikerrokseen myös. Ovat aivan ihanan lämpöiset ja kevyet! Ainoa miinus niitten nukkaantuminen, mutta välikerroksessa se ei niin haittaa.

Eppusen kaapilla

Joo, mä tiedän sen haalarin, se on kylä vähän paksumpi ja painavampi. :)
Fleece on kyllä hian hyvä vaihtoehto villavälikerrastolle! :)

Ja kiitos ihanista terkuista! :D

Eppusen kaapilla

Se on ihan huippu kun sitä voi käyttää muutenkin talvella. Ei ole niin "villainen" tai miten sen nyt selittäisi :D

Eppusen kaapilla

Toi on kyllä ihan totta, villan ominaisuus on juuri tuo herkkä nyppyyntyminen. Meidänkin viime talven haalari oli käytössä melkein joka päivä läpi talven niin kyllähän niitä nyppyjä tuli siihen aikalailla, mutta onneksi ne saa helposti pois. :)

zirk

Niinpä. Meiltäkin löytyisi kaapista nypynpoistaja, jos joku sitä vaan joskus käyttäisi. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram