Olimme tässä jokunen päivä sitten ostoksilla yhdessä Epun kanssa, ja kävimme samalla vilkaisemassa, olisiki H&M:n Unicef -mallistosta enää mitään jäljellä.

Olihan siellä, ja poika ihastui isoon valkoiseen karhulakkiin (muuten todella käytännöllinen hattu ;), jonka sitten ostimme pojalle leikkeihin. Namiaisasustahan tuo käy, ja nyt pieni karhu onkin jahdannut meitä kotona iltaisin. Huih!

Koiraakin pelottaa ;)

H&M myy myös paljon Cars vaatteita, ja eräät sukat olikin laitettu sopivasti alahyllylle niin, että tuollainen vaahtosammutin ne sieltä bongasi heti. Taitavaa markkinointia. Poika ihastui niin kovasti Cars sukkiin, että ostin sitten nekin vielä pojalle. Aika hurjathan nuo ovat, mutta ainakin niissä on hyvät jarrut pohjissa. Kotona tulikin sitten valinnanvaikeus minkä parin sitä laittaisi jalkaan, ja lopulta poika ratkaisi sen niin, että halusi laittaa Salaman toiseen jalkaan ja Martin toiseen. Ihastuttavaa. ;)

PS. Noita karhusettejä ainakin oli vielä nyt aamulla H&M:n verkkokaupassa jos joku tuosta setistä innostui, tai jos naamiaiset ovat tulossa, tai jos haluatte ilahduttaa päiväkodin tätejä..;)

Kommentit (13)

Vera

Siis toihan on aivan ihana naamiaissetti =) Muuten kyllä erittäin epäkäytännöllinen.

Nanna

Vähänkö suloinen pelottava karhu! Ja ei voi kuin ihaila tuota lasten luovuutta! Kuka aikuinen ratkaisisi pukeutumisongelman noin helposti? Kaupan sijoittelu kyllä ottaa toisinaan päähän kun osaavat juuri nuo lasten mielestä pakko saada-jutut laittaa niin että varmasti vanhemmilta kinutaan ja kauppa täyttyy huutoon.

- A - d - é - a -

Pitkästä aikaan MOI! *hahaa* mikä pieni valloittava karhu teillä riehuukaan. Aikasta hauska setti teille kotiutui. Mä olen vain kuvista tuon malliston vaatteita ja huvituksia katsellut. -Tiina

Eppusen kaapilla

Joo, nä oli todella taitavasti sijoiteltu. :D En sitten raaskinut olla ostamatta kun poika niitä niin ihasteli.. :)

Eppusen kaapilla

Moikkamoi!:)))) Kyllä mä jotain ihan asiallistakin tuosta mallistosta tilaisin, mutta niistä myöhemmin lisää.:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram