Olimme viikonloppuna ystäväperheen luona synttärijuhlissa. Päätimme pukeutua oikein juhlavasti ja Isla sai laittaa ekaa kertaa päälle Pomp De Luxilta ostamiani juhlavaatteita. Tyllihame on ostettu jo aiemmin ja se sopi täydellisesti Eindhoven neuletakin ja Cicia paidan kanssa. Olen kyllä tosi ihastunut noihin Pompin vaatteisiin. Odotan kovasti, että kevät tulisi niin saataisiin muutkin mekot käyttöön. Tilasin vielä lisäksi Islalla Pompin sukkahousuja, koska ne sopivat niin hyvin noiden muiden vaatteiden kanssa. 

Ystävillä on tosi kaunis koti, jota he ovat itse remontoineet. Hauska yksityiskohta lastenhuoneissa oli pieni ikkunaluukku, joka on tehty kahden vierekkäisen lastenhuoneen välille. Ikkuna on kuin pieni salakulkureitti huoneiden välillä ja siinä voi leikkiä vaikka mitä. Minusta tuo oli tosi hauska oivallus ja arvaatte varmaan, että kaikki lapset olivat ihan innoissaan luukusta. Muutenkin lastenhuoneet olivat tosi kivat ja toista koristi ihana Marimekon autotapetti. 

Kommentit (5)

Vierailija

Ihana pieni juhlija! :) Hauska idea tuo ikkuna huoneiden välillä, ihan varmasti hitti lasten leikeissä :)
-Annika/Karkkipurkki

Vierailija

Oi tuota pientä suloisuutta! Hauska idea tuollainen ikkuna! Meidän nuorimmainen tosin ei olisi varmaan muuta nähnytkään kuin tuon Marimekon tapetin, kun ei pojalla ole edes öisin muut kuin kulkuvälineet mielessä.

-Nanna

Vierailija

Hei, Ihana tyttö ja kyläpaikka :)! Minkä kokoinen tuo Islan Papun rusettipipo on? Mietin vain onko 1-2v. pipo n. 45cm päähän hurjan suuri vielä. Tai meneekö se ihan pienten koko (6-12kk) sitten heti pieneksi...

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Annika: Kiitos! ♥ :)))) Ja kyllä, arvaa mentiinkö siitä edes takaisin, koko ajan. :D

Nanna: Kiitos! :) Se oli kyllä tosi hieno! ♥ Hänelle sitten tuollainen kun laitatte huoneita. :)

Titti: Jagge on kyllä aika ihana! :) Ja kiitos! :) Ja kiitos myös haasteesta! ♥ Mä itseasiassa vastasin tuohon juri viikko sitten, mutta hekä voin vastata nooihin sun kysymyksiin vähän myöhemmin. :)

Vierailija 4: Kiitos! ♥
Mä otin hatusta meille jo koon 2-4 vuotta, koska se edellinen koko nousi koko ajan ylös. Minusta nuo on aika pientä kokoa ja tuolla rusetillahan saa vielä hyvin kiristettyä. Meillä oli mun mielestä tuo koko 1-2 viime vuoden ja nyt se on jo nafti. Tietysti jos on hyvin pienipäinen vauva voi olla reilu, mutta mun mielestä nuo ei ole mitään isoa kokoa. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram