Tässä muutamia kuvia Islan 1-vuotis synttärijuhlista viikonlopulta. Kyllä oli mukavaa, vaikka meillä ei yksiä suuria juhlia ollutkaan. Näitä ekoja syntymäpäiviä juhlittiin nimittäin neljänä päivänä, ihan aikataulujen takia, joten kolmantena päivänä tämä äitikin alkoi jo vähän väsähtää (mikä ehkä kuvasta näkyykin). 

Isoveli keskittyi juhlissa herkkujen syömiseen sekä auttoi innokkaasti Islaa lahjojen avaamisessa. Pieni pettymys taisi tulla siitä, kun Eppu oli luullut, että Islallakin on kaverisynttärit. Hän kyseli kovasti, keitä kavereitaan Isla on kutsunut, ja kun selitimme, että Islalla ei ole vielä kaverisynttäreitä, poika melkein hermostui. Hän oli raukka luullut, että Islan vauvakaverit saapuvat lastenjuhliin. Huh, se olisikin näky, jos talo olisi täynää vauvavieraita. 

Tyttö sai monta kivaa lahjaa, mutta yksi oli ylitse muiden. Isäni oli ostanut Islalle ensimmäisen Baby Born -nuken (oikein pehmeävartaloisen, joka sopii 1-vuotiaille) ja siitä tuli heti tosi rakas. Tyttö onkin sen saatuaan kulkenut kotona tuo nukke kainalossa ja jopa halunnut nukkua sen kanssa. Voisi sanoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Jotenkin liikuttavaa, kun tyttö hoitaa vauvanukkeaan, halii ja hellii sitä ja tarjoaa nukelle tuttia. Pointsit papalle hyvästä valinnasta. Muista lahjoista voin kertoa myöhemmin vähän lisää, koska niissä oli muutama tosi mielenkiintoinen juttu. 

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä tyttö sai kummiltaan tuon saman pienen nuken ja siitä on kans tullut todella tärkeä! 

Ihana nukke ja juuri sopivan kokoinen tuollaiselle pienelle. Ihanat vaatteet pienellä <3

-Sini

Vierailija

Oi mikä suloisuus!

Meillä pienin hoitaa ja hellii kaikkia pehmoleluja yms. eikä voi ymmärtää miksi koirat ei käytä tuttia. Kerrassaan ihania nämä pienet hoivaajat :)

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram