Vielä kahdeksan päivää jouluun. Eilen sain ensimmäiset lahjat paketoitua ja viime viikolla pääsimme yksiin pikkujoulujuhliinkin. Meillä poika on nyt ensimmäistä kertaa innostunut joulusta ja olemme kuulleet 3-vuotiaan hauskoja lahjatoiveita: "Haluan munapaketin, junapaketin sekä kilpikonna-auton! Ei muuta!" Selvä.

Munapaketilla poika ei tarkoita mitään kananmunia, vaan Kinder-joulukalenteria, jollainen hänellä jo on. Ilmeisesti se on ollut niin hyvä joulukalenteri, että hän haluaisi toisen. :D Junapaketti viittaa Brion junarataan, jota olemmekin keränneet jo pitkän aikaa pojalle, ja joka taitaa olla edelleen yksi hänen lempilelunsa. Lisäksi toiveissa ovat välähdelleet Lentsikat ja yhtenä toiveena poika on myös maininnut Dusty-unilelun. Sellaisen löysinkin pukinkonttiin. Pikku neidille onkin ollut vaikeampi keksiä mitään, koska hän ei vielä oikein ymmärrä koko joulusta mitään. Mutta muutaman hauskan jutun löysin vauvallekin (itseasiassa idea vauvan lahjaan tuli uusimman Vauva-lehden joululahjavinkeistä) ja näistä pienistä lahjoista lupaan postailla heti kun saan ne kaikki kotiin.

Olo  ei ole kovin jouluinen kun ulkona on enemmänkin syksy ja aurinkokin on pilkahdellut monena päivänä. Helsingin keskustassa joulukatu näytti melkein keväiseltä auringonpaisteessa. Koitimme kuitenkin vähän nostatella joulufiilistä pukeutumalla punaiseen ja hain vielä Eppuselle Popilta punaiset "jouluhousutkin", jotka ovat pehmoista velouria ja ihanat kotihousuina. Vielä kun saisi loput lahjat hankittua ja paketoitua, ja muutkin jouluvalmistelut aluilleen. Huh, tässä tulee vielä kiire. Jokos teillä on kaikki lahjat hankittuna ja jouluvalmistelut hyvällä mallilla?

Kommentit (2)

Vierailija

Pakko sanoa, että silloin on talvi kun vanhempieni vene ei ole enään vesillä! (viitaten tuohon viimeiseen kuvaan, jossa vanhempien venepaikka ammottaa tyhjyyttään). Eli joulu on lähellä! Ihana tuo viimeinen kuva :)

Vierailija

Mitä ne jouluvalmistelut on? Juu eli ei juurikaan niistä tietoa. Jokunen lahja on postin kautta tulossa, mutta muuten ei hajuakaan milloin pääsisi ostoksille. Lapset kun taas vaihteeksi sairastelevat. Rennosti mennään siis ilman stressaamista. Mitä ei ehditä niin ei sitten ehditä :)

 

.Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram