Fredrikson tupsuliini

Kävimme viikonloppuna koko perheen voimin vähän jouluostoksilla etsimässä lahjoja sukulaisille sekä ystäville. En ole varmaan ikinä ennen ollut näin ajoissa joululahjojen kanssa, vaan olen säntäillyt viimeisinä hetkinä tuskan hiki valuen kaupasta toiseen. Lasten lahjat on suurimmaksi osin hankittu, joten nyt on niiden muiden tärkeiden vuoro.

Kaikkein vaikein hankittava on varmasti anopin lahja. Hänellä "on jo kaikkea" eikä hän ole esittänyt mitään toiveita. Haluamme kuitenkin muistaa miehen äitiä jouluna, koska hän on auttanut meitä monta kertaa vuoden aikana, kun mies on ollut matkoilla. Mitä ihmettä sitä keksisi? 

Minun sekä miehen isälle ostimme molemmille uudet nahkahanskat Hestralta, jonka liike sijaitsee ihan keskustassa Kluuvinkadulla. Koon valinta oli vähän hankalaa, mutta uskon, että saimme nyt ostettua molemmille papoille oikean kokoiset ja lämpimät hansikkaat. Samalla innostuimme miehen kanssa ostamaan itsellemmekin uudet talvihanskat, jotka muuten olivat aivan ihanat. Omani ovat unelman pehmeää nahkaa, ja niissä on ohut merinovillavuori. Ystäville on olen hankkinut mm. kosmetiikkaa, sisustusjuttuja ja muuta pientä kivaa, mutta niitä en voi kertoa enempää täällä, että yllätys ei mene pilalle. Myös muutamien ystävien lapsille pitää hankkia lahjat, ja heille aiomme ostaa pääasiassa Legoja, kirjoja sekä pelejä.

Viikonloppuna kaupoissa oli jo aikamoinen hulina ja moni muukin tuntui olevan jouluostoksilla. Helsingin joulukatu on niin kaunis, ja tottakai meidän piti lasten kanssa käydä katsastamassa ihanat Stockmannin jouluikkunat. Kyllä Helsingin keskustassa tuli ihan jouluinen fiilis vaikka lumesta ei ole tietoakaan. Missä vaiheessa teillä on joululahjaostokset? Hyviä vinkkejä erityisesti isovanhempien lahjoihin saa jakaa. :)

PS. Jos osallistuit nimimerkillä -Anna Lamazen arvontaan, otatko pikaisesti yhteyttä. Ks. tämä. Jos ko. arvonnan voittajaa ei löydy, arvon palkinnon pian uudelleen. 

Kommentit (4)

Vierailija

Huh mulla on jo hiki pelkästään ajatellessani lahjashoppailuja. Piti siis olla ajoissa valmista, mutta eiköhän aika viimetippaan jää. Toisaalta molempien maksamien jättimätkyjen jälkeen ei ole laisinkaan pahitteeksi jos lahjat löytäisikin viimetipassa alella. Anopin lahja tuottaa täälläkin päänvaivaa kun ei nyt ihan sentään pelkällä suklaalla viitsisi mennä. Jään siis odottelemaan josko jollain olisi kivoja vinkkejä :)

 Meidän nuorimmaisilla on muuten samanlaiset pipot :D

-Nanna

Vierailija

Ostettiin viime vuonna mieheni vanhemmille joululahjaksi teatteriliput, kun tykkäävät kovasti käydä teatterissa : ) Elämyslahjat voivat muutenkin olla kivoja sellaisille joilla on jo kaikkea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram