Juniorisänky, lastensänky , Leander

Tässä muutamia kuvia meidän ihan tavallisesta päivästä; nukkumista, ruokailua, ulkoilua ja leikkiä. Mutta jotain uuttakin näissä kuvissa on. Huomasitteko jo? :)

Siirsimme noin viikko sitten Islan ja Epun kokeeksi samaan huoneeseen nukkumaan ja sen lisäksi Isla siirtyi pinniksestä juniorisänkyyn, samanlaiseen kuin Epulla. Ja kaikista peloistani huolimatta kaikki on mennyt oikein hyvin. Tyttö itse tuntui olevan tosi ylpeä omasta sängystään, joka on samanlainen kuin veikalla. Yötkin ovat olleet nyt mukavan rauhallisia, eikä sängyssä pysymisessä ole ollut mitään ongelmia. Ekana aamuna "isossa sängyssä" nukutun yön jälkeen Isla oli herättyään mennyt unipupunsa kanssa isoveljen viereen tätä herättämään. Aika söpöä. :)

Muistan kyllä vielä hyvin senkin, kun siirsimme Epun vähän vanhempana juniorisänkyyn, ja vilkas poika pysyi siellä aina noin kaksi sekunttia kerrallaan ja lähti sitten villisti vipeltämään ympäri taloa. Jep, aina ei mene ihan niinkun Strömsössä. 
Nyt meillä on sitten yläkerran huonejärjestys vielä aika sekaisin, joten siinä riittää nyt työmaata varmasti koko kevääksi. Saapa nähdä kuka sijoittuu asumaan mihinkin huoneeseen ja millaiset lastenhuoneista sitten tuleekaan. Tähän aiheeseen varmaan palaankin sitten myöhemmin. Mukavaa torstaita! 

Kommentit (2)

Vierailija

Suloinen parivaljakko ja hienoa jos siirto sujui noin upeasti! Meillä pienin kömpii aina iltaisin jomman kumman sisaruksensa viereen ja toivottaa vanhemmilleen hyvää yötä. Olisi siis hyvä aika siirtää huoneeseen jos sinne mahtuisi! Aamulla heti herättyään juoksee kovalla vauhdilla takaisin viereen makaamaan mikäli isommat eivät ole ensin pystyssä. 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram