Joskus pitää osata myös luopua. Luopua kesästä, vauva-ajasta, turhista tavaroista ja valitettavasti välillä myös monista tärkeistä asioista. Aloitin tyhjentämisen keväällä ja nyt on menossa jo toinen kierros omassa vaatekaapissa. Tiistaina kärräsin ison läjän omia vaatteita Kaivarin kanuunaan. Mitä sitä säästämään sellaisia vaatteita, mitä ei tule enää pidettyä. Nyt tuli kuulkaa simppeli vaatekaappi! Täytyy kyllä tunnustaa, että olen tehnyt sinne myös muutamia lisäyksiä syksyn aikana. Ihanat kultaiset Vimman lettileggarit sekä Lindexin lämmin ja pitkä neuletakki löysivät tiensä uuteen tyhjempään vaatekaappiin. Koitan kuitenkin ostaa jatkossa omia vaatteita hyvin harkiten, niin että tyhjentämistä ei tarvitsisi tehdä enää kovin usein. Ja kun aina tulee vaan pidettyä niitä tiettyjä lemppareita. 

Isla täyttää ensi kuussa 2-vuotta ja olen tietysti tosi iloinen siitä, että tyttö kasvaa ja kehittyy, mutta samalla olen tehnyt mielessäni pientä surutyötä siitä, että äidin vauva ei olekaan enää niin vauva. Tiedättekö sen haikean tunteen? Tyttö on ihana itsenäinen taapero, joka puhuu ja puuhailee paljon, tanssii Mimin ja Kukun tahtiin (ja aina kuullessaan musiikkia), rakastaa kaikkea mikä liittyy Frozeniin ja kasvaa ihan liian nopeasti. Parhaita päiviä ovat ehkä ne, kun tyttö sanoo: "Äitiä rakastaa!". Mutta osaa hän olla itsepäinenkin. Kun Isla ei saanut Ikeassa juoksennella ympäriinsä ja ilkeä äiti laittoi hänet rattaisiin, tyttö rallatti kovaan ääneen: "Äiti eiiiiiii rakastaa, äiti ei rakasta!!!!" Aika julmaa!

Ja toisinaan tyttö pakkaa pienen reppunsa ja sanoo: "Isla lähtee ulos. Heippa Eppu-kulta! Heippa äiti-kulta! Heippa isä-kulta!" Ja minä vastaan: "Älä lähde, ettei äidin tule ikävä. Luetaan kohta vaikka Frozen -kirjaa." Silloin hän laittaa laukkunsa pois ja kiepsahtaa iloisesti syliini: "Ookkei!" 

Alempien kuvien asun Isla on stailannut itse. Roosa karvaliivi ja Frozen -laukku ovat tosi tärkeitä. Niin tärkeitä, että niiden kanssa pitää jopa nukkua joskus, vaikka hiki tulisi. Ja toki pitää olla joku päähine. Rusettipipo kelpaa hyvin, silloin kun ei ole lippistä. 

PS. Nyt on meidän Instagramissa hyvä kisa käynnissä. Siinä voi voittaa 100€ Jollyroomin Alice & Fox tuotteisiin, käykää osallistumassa. :)

Kommentit (6)

Vierailija

Samoja fiiliksiä tuosta haikeudesta. Meillä myös 2-vuotias ja hän on jo niin iso ja haluaa tehdä kaiken itse. Seuraa isompia leikkeihin ja äidin apua ei tarvita. 2-vee on meidän 3.lapsi ja aina ennen on uusi vauva syntynyt kun edellisellä ollut 2-vee mittarissa. Nyt tilanne, että ei ole vauvaa vaan 3 pientä neitiä. Haikeutta ilmassa.... terkuin, Bubble bath time http://rosebath.blogspot.com

Vierailija

Nyt äkkiä uutta vauvaa toivomaan niin ei tarvii vielä luopua vauva-arjesta ;)

Vierailija

Voi tuota söpöliiniä ♥ Mä kyllä niiiin tiedän sen haikean tunteen enkä voi ymmärtää milloin meidän vauva on kadonnut ja tilalle tullut hurmaava nuori miehenalku! Kunpa olisi jäänyt edes yksi ihana muistikuva vauva-ajasta.

-nanna

Vierailija

Oi ihana pikkuneiti teillä! Meillä tyttö reilu 3v ja myös hirmuinen Anna ja Elsa fani

Vierailija

Onpa Islalla ihan tuo liivi, sopii hänen väriinsä ja syksyyn. Ja laukku tietenkin pitää olla mukana. Meidän Hupu on nyt sitten 2 vuotta ja kuukauden, hieman alkaa jo olla sellainen olo, että pikkumies on jo isopoika mutta salaa sanon hänelle, että mummin vauva kun hän on jo haluamassa päiväunille, hän pitää siitä silloin kun väsyttää. Nyt kun hän tulee mummolaan tuossa lounasaikaan niin hän sanoo minulle möreällä äänellä: mummu tekee hyvää ruokaa. Se naurattaa aina minua ja kohta sitten lämmitän hänelle jotain isojen poikien lounasta, kello 15-16 hän syö sitten raskaamman aterian. Pillimehija hän joisi nyt ahkerasti mutta olen koettanut laittaa pillimukiin vettä, ruualla hän juo ykkösmaitoa tai kevytmaitoa. Pruuttoja menee aika monta nyt kun hieman ollut flunssainen, tässä nyt toivossa ollaan joska hän saa joskus pikkusiskon tai-veljen, saa nähdä sitten miten käy mutta olemme terveestä lapsesta jo nyt onnellisia kaikki. Nyt kun tässä kirjoittelen ja kello on yli puoli yhdeksän illalla niin ikävä on Hupua vaikka tiedän, että huomenna nähdään ja siellä hän omien vanhempiensa kanssa nyt valmistautuu unille. Olen sellainen höpömummu ja niin kai pappakin taitaa olla vaikka nyt kun uhmaikä näyttää olevan niin tarvitaan jo opastusta miten käyttäydytään vaikka kuinka potuttaisikin, pappaa uskoo mutta mummua ei niinkään. Hyvää illan jatkoa teidän perheelle ja koko lukijaporukalle. Toivoo Mummikki

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Bubble bath time: Haikeita fiiliksiä, mutta onneksi siis muillakin samoja tunteita. Toilsaalta kaksi leikki-ikäistäkään ei ole huono yhdistelmä, touhua kyllä riittää. :) 
Kolme pientä neitiä kuulostaa ihanalta. ♥

Vierailija 2: Heh, nooooh, onhan mulla kyllä täällä myös nämä kaksi valkoista nelijalkaista vauvaa. Että ei sinänsä ole kyllä tekemisen puutetta. :D

Nanna: ♥ Onneksi aika kultaa muistot. :) Tai ehkä niitä (toivottavasti) alkaa sitten putkahdella jostain. 

Vierailija 4: Hauska kuulla, että muillakin tämä sama villitys! :D ♥ Jouua odotellessa. ;) 

Mummikki: Mummojen tekemä ruoka on aina parasta! Mekin aina odotetaan, että päästään mummon lihapatojen ääreen, kyllä isovanhemmat vaan osaa sen ruoanlaiton parhaten! :) Ja voi ♥ Tuli ihan kyyneleet silmiin, kun luin tuon. Hupu on kyllä onnenpoika kun on tuollaiset ihanat isovanhemmat. ♥ Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram