Nyt kun on katsastettu muutamia AW13 vaatemallistoja, vuorossa olisi seuraavaksi Jesper Juniorin Jonathan ulkoiluvaatteet. Kuoseja ja kirkkaita värejä kaipaavalle tästä löytyy nyt niitä vaihtoehtoja paljon. Myös pilkkuja sekä palkkivärejä näkyy näissä haalareissa. Tämän kauden uutuutena on Tähti Jonathan Sport-sarja (viimeinen kuva sekä toiseksi viimeinen vasemman puoleinen pari), josta löytyy kokoja vähän isommillekin lapsille sekä uusia ominaisuuksia sporttisen lapsen tarpeisiin. Sport-sarjasta löytyy mm. vedenpitäviä vetoketjuja, lumilukot takkien vyötäröillä ja housujen lahkeensuissa sekä taskuja hissilipuille, kännykälle ja musiikkisoittimelle. Onko Jonathan teille tuttu lasten ulkoiluvaatteista, ja mitäs tykkäätte näistä uusista malleista talveksi? 

Kuvissa alla:

1. Tähti Jonathan vauvahaalarit
2. Tähti Jonathan takit
3. Jonathan vuorillinen sadehaalari sekä Tähti Jonathan vauvahaalari
4. Tähti Jonathan Sport haalarit sekä City Jonathan takit
5. Tähti Jonathan Sport takit ja housut

x

Kommentit (1)

Vierailija

Mä olen kyllä ollut tyytyväinen, musta Tähti Jonathaneissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Samoin malli on ollut meidän vanhempiensa kaltaiselle persjalkaiselle hyvä, eivätkä hihansuutkaan, kaula-aukot yms. kiristä kuten joissain muissa merkeissä. Nyt kun ei tuo kohta 4-vuotias enää niin mielellään haalareita käytä, niin ainakin tuo tähtitakki housuineen kiinnostaisi.

 

-Emma

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram