Näyttääkö kenenkään muun lastenhuoneessa ikinä tältä?

Meillä näyttää harva se päivä ja tuosta kuvasta puuttuvat vielä mukaan sekoitetut Duplot sekä Cars-autot, jotka asuvat alakerrassa. Sekotisekoti. Toki lelut siivotaan leikkien jälkeen illalla paikoilleen, mutta lattialla olevat säilytyskorit eivät ole enää meillä toimiva juttu, koska ne on niin helppo kipata ympäri uudestaan ja uudestaan. Ja muutenkin lattialla majailevat korit alkoivat ärsyttää tätä äitiä, joten ei muuta kun perhe kainaloon ja menoksi Ikeaan.

Ostin nyt pojalle tuon perinteisen ja pienen Expedit-hyllyn, joka taitaa löytyä monesta lastenhuoneesta. Saman sarjan pidempikin hyllykkö olisi mahtunut pojan huoneeseen, mutta nyt kun tuota tavaraa ei vielä ole ihan älyttömästi, päädyin kuitenkin tuohon kaikkein pienimpään kokoon. Hyllykköön sujahtivat helposti kaikki tavarakorit ja hyllyn päälle meni vielä muutamia lempikirjoja sekä yölamppu, jolle ei ollut aiemmin hyvää paikkaa.

Ikeasta lähti mukaan myös perinteinen lasten liikennematto. Sitä nyt ei ole valittu mitenkään sisustukseen sopivuutensa tai oikeastaan sopimattomuutensa vuoksi, mutta tätä mattoa voikin ajatella leikkikaluna, joka valitaan lapsen mieltymysten mukaan.

Duploja meillä säilytetään vanhassa matkalaukussa, joka löytyi mummolan varastosta. Siihen mahtuvatkin kaikki suosikit, mutta sitten noita ihan peruspalikoita meille on kertynyt aivan liikaa erilaisten sarjojen mukana, ja olen joutunut tunkemaan niitä erilliseen laatikkoon varastoon.

Nyt on kuitenkin taas vähän enemmän leikkitilaa lattialla ja typerät korit poissa jaloista. Mutta kyllä ne tuolta hyllystäkin saa aika hyvin tyhjennettyä lattialle, se on jo kokeiltu monta kertaa. ;)

Kommentit (13)

Vierailija

meillä on se isompi, pari lokeroa kirjoille ja sitten niitä ikean kangaslaatikoita (dröna?) mitkä sopii siihen, yhteen junaradat, toiseen legot, kolmanteen barbit jne. tavaraa riittää myös siihen päälle, nukkekoti+muumitalo+petshoptaloja, ja pokan huoneessa on tuo 4 lokeron.

mutta toisaalta meillä on 3 lasta, lelujakin sen mukaisesti =)

Vierailija

Mistä nuo verhot on? Minulla on mattodilemma.. en osaa päättää mikä matto sopis meille, seinä kun on limenvihree.. Punaista olen tuumaillut, mutta mistä ei tunnu löytyvän sitä täydellistä punaisen sävyä.

Vierailija

Meillä näyttää aina samalta kuin tuossa ekassa kuvassa. ;) Nyt koko alakerran aula näyttää samalta kuin "joku" levitti legonsa siihen. Säilytyslaatikoitakin löytyy mutta jotenkin kummasti ne lelut ei pysy niissä laatikoissa. ;)

T. MrsAgatha

Vierailija

Tuohan on vielä siisti meidän lasten valtakuntaan verrattuna! Lattiaa ei kirjaimellisesti näy laisinkaan kun pääsevät vauhtiin ja illalla maristaan siivouksen kanssa. Uusi säilytyssysteemi onkin meillä seuraavana lastenhuoneen ostoslistalla kunhan tässä uskaltaisi liikenteeseen lähetä.

-Nanna

Vierailija

Tuttua, niin tuttua..;) Mutta ne Legon peruspalikathan on ihan parhaita jos lapset haluavat rakentaa jotain isoa kuten kokonaisen kaupungin, linnan tms rakennelman...Mutta siihen siivoukseen ei aina sit riittäisi intoa ilman patistusta..;)

Vierailija

Laitoin juuri samanlaisen expedit hyllykön kiertoon, kun huonekalujen määrä lastenhuoneessa alkoi ahdistaa. Tilalle aion hankkia sängynaluslaatikot. Meillä osa leluista on säilössä ylempänä seinähyllyjen päällä, joten kaikkia tavaroita ei pienin lapsi saa itse käsiinsä, Hyvä niin. Ja lelut kerätään kotona ollessa myös päiväunille mennessä ja joskus ennen ulos lähtemistä niin ei ehdi (aina) niin suurta leluröykkiötä syntyäkään päivän aikana.

Meillä on lastenhuoneen sisustuksessa myös suuria yksivärisiä pintoja ja rauhallisia värejä vastapainona värikkäille leluille.

Vierailija

En näe ensimmäisessä kuvassa sotkua? Siinä on lelut lattialla, koska niillä leikitään? Hankkisin dubloille sängynaluslaatikot, repisin hirvitys tapetin ja viirin pois, ei olisi niin rauhatonta.

Vierailija

meillä on opetettu pienestä asti niin että yksi laatikko kerrallaan lattialla, jos on legot niin ei ole pikkuautot ja jos on junarata ei ole legot yms. Hyvin on oppi mennyt perille ja aina raivataan entiset pois ennenkuin uudet lelut laitetaan.

Vierailija

Tutulta näyttää vaikka lapsia vasta yksi :D Meillä on koko lastenhuoneen sisutus ja järjestys vielä(kin) työn alla, mutta tuollaista Expedit-hyllyä minäkin olen kaavaillut.

Lisäksi meiltä löytyy myös liikennematto, vaikka sen sisustusarvosta voidaan olla montaa mieltä ;)

http://papulandiassa.blogspot.fi/

Vierailija

Meillä näyttää 1000 kertaa pahemmalta, laatikot ammottavat AINA tyhjinä koska tenavat eivät siedä että niissä on jotain vaan kaatavat AINA ne ylösalaisin, jos yksikin lelu on eksynyt sinne. Olen aikani pakottanut niitä korjaamaan takaisin mutta kun on aina leikki kesken.. sitten tavarat liikkuvat mukana koko ajan, niin ei niihin saa rotia. Nykyisin teen niistä ison läjän yhtene nurkkaan kerran viikossa, niin saa edes siivottua. Ei meillä kyllä kukaan niitä käy katselemassa ja vieraita päästän vain harvoin sekä valittuina nurkkia nuuskimaan, harmittaa.

Vierailija

Kiva postaus ja hieno huone! :)

Nyt kun meillä on taas pieniä(kin) lapsia, leluja on ripoteltu vähän ympäri taloa. Eli pakko löytyä myös alakerrasta leluja, koska nuorin ei voi vielä leikkiä yksin yläkerran lastenhuoneessa ;) Mulla on tavoitteena se, että jokaiselle lelutyypille olisi oma paikka (yleensä joku kori), jonne se/ne olisi sitten helppo kerätä. Esim. olkkarissa on iso kahvallinen rottinkikori duploille. Duplot on tällä hetkellä yks pikkupoikien suosikki ja leviävät takuuvarmasti pitkin olkkaria päivittäin. "Viskellään" ne takaisin koriin yleensä keskipäivällä ja uudelleen illalla. Alakerrassa on myös parkkitalo ja silmäautot, joita säilytetään virkkaamassani korissa. Kirjoja meiltä löytyy tosi paljon, joista suurin osa on kirjahyllyissä, mutta olkkarista löytyy muutamasta korista nuorimmalle sopivia kovakantisia kuvakirjoja.

Yläkerran aulassa on rottinkikoreissa mm. Brion junat ja pikkuautoja sekä muumit. Pikkupoikien huoneessa on tuo Expedit-hylly kahdeksalla lokerolla. Neljässä kolossa on Ikean rottinkikorit, joissa säilytetään palikoita, muovieläimiä, autoradan osia ja isompia autoja. Lelua ja tavaraa on neljän lapsen jäljiltä kertynyt melkoiset määrät, joten kaaos on välillä kamala. Alakerrasta lelut kerätään pari kertaa päivässä, mutta yläkerran suhteen olen joustavampi, muuten en muuta tekisikään kuin keräisin leluja (toki lapsetkin keräävät ja isommat siivoavat jo kokonaan omat huoneensa).

Korien lisäksi meillä on lastenhuoneissa pikkutavaroiden säilytystä varten kartonkisia "hatturasioita" ja salkkuja. Ne "imevät" yllättävän paljon tavaraa ja ovat lisäksi sisustuksellisesti kivoja :) Tämän hetken pohdinnan kohteena on miettiä sopiva säilytysratkaisua Sylvanioille, joista on tullut 3v:n ykkössuosikki. Pieniä osia on vaan niin paljon, ettei tiedä mitä niille tekisi.

Täti Ruskea

 

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram