Isoveljeltä oppii hyviä uusia juttuja. Niin kuin miten pääsee lapsiportin yli ja miten Legoista rakennetaan hieno linna. Tai ainakin isoveli opastaa jos pieni sisko ei osaa. Eppu myös tuntuu tykkäävän siskostaan tosi paljon, ja halailee ja pussailee siskoa usein. Isla ei aina välttämättä välitä veikan haleista, koska ne ovat välillä aika rajuja, mutta muuten hän seuraa veljeään kuin hai laivaa. Eilen kun istuimme ruokapöydässä kävimme Epun kanssa tällaisen keskustelun: 

- Äiti, mä haluisin, että meillä olis sata samanlaista vauvaa kun Isla.

- Just joo. 

- No mä haluaisin, että meillä olisi ainakin kolme lasta. Ei kun neljä.

- No kukas ne kaikki lapset sitten hoitaisi?

- No tietenkin äiti ja isä. Ja minä, Eppu. 

- Vai niin. 

Vaikka Isla ei tietenkään vielä jaa samaa kiinnostusta pienistä Legoista ja dinoista ja muista "isojen poikien leluista" veljensä kanssa, joitain yhteisiä leikkejä heilläkin on. Ja aamulla herätessä on turvallista istua ihan isoveikan kyljessä katsomassa vaikka Pikku Kakkosta. Sisarukset ovat niin hauskoja yhdessä ja heidän touhujaan on ihana seurata.

Ja sitten vielä hyvä alevinkki tähän loppuun teille, jotka ette ole vielä hankkineet välikausivaatteita tai talvivaatteet alesta ensi talveksi on hakusessa. Ratkiriemussa on nyt laitettu aleen runsaasti Mini A Turen talvi- sekä valikausivaatteita. (TÄÄLLÄ)

Mini A Turen välikausitakkeja on alessa mm. 49€ ja Molon Haven housuja 34,90€. Siellä on myös  Molon uutuuksia, mm. tuota ihanaa kukallista softshell-haalaria jäljellä vielä muutama kappale. Tuo Molon kukkahaalari on nyt ollut tänä keväänä tosi suosittu ja loppunut jo monesta paikasta. :) Molon uutuudet ja alejutut löytyvät täältä. 

Kommentit (6)

Vierailija

Voi mikä ihana pari! Meidän poijilla kuulostaa olevan ihan samanlaista! Välillä unohtuu tekeminen kesken kun heitä katselee :) Saa vaan nähdä milloin ensimmäistä kertaa lyövät viisaat päänsä yhteen ja tekevät jotain muka tosi kivaa jota vanhemmat eivät vaan ymmärrä.

 Ja huh, sata vauvaa!! Mulla pääsi tuskanhiki pelkästä ajatuksesta :D

-Nanna

Vierailija

Ihana isoveli :) Ymmärrän kyllä hänen ajatuksiaan, vauvat on vaan niin ihania!

Vierailija

Ei muuta kuin lisää lapsia tekemään! ne on niin ihania lahjoja elämässä ja isompana on kivaa kun on monta sisarusta. Vielä viikko aikaa viidennen lapsen laskettuun aikaan ja haaveilen  vielä toisesta viidestä lapsesta! Olen aina halunnut suurperheen, jospa meille annetaan vielä monta vauvaa :)

Vierailija

Siinä ne menee neljäkin lasta missä kaksi.. lapset oppivat paljon sosiaalisia taitoja ym. isossa perheessä!

Vierailija

Voi noita pikkukakkostelijoita! Meilläkin Elsi saa osakseen paljon rakkautta, mutta valitettavasti tytöllä on niiiin vahva luonne, että jyrää jo nyt isoveljiä ihan yks nolla. Kehenköhän lienee tullut... :D

-Sara.

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Nanna: Todellakin se on ihan parasta! Ja ne jutut on hyviä kun alkaa kuuntelemaan. :D Joo, sata on aika monta. ;-D

Vierailija 2/5: Olen samaa mieltä, vauvat on aivan ihania! :) Mutta sata vauvaa kuulostaa kyllä aika paljolta. ;-D 

Vierailija 3/5: Onnea teille tulevan viidennen johdosta! Kuulostaa ihanalta! :) Ja toivottavasti saatte vielä monta. Lapset on kyllä lahjoja.
Mä en suoraan sanoen koskaan ole oikein suunnitellut. Ekan jälkeen myin melkein kaikki vauvatavarat pois ja nyt sama juttu. :) 

Vierailija 4/5: Toi on varmasti totta, ja heistä on varmasti seuraa toisilleen. Ja uskon että sisar/sisarukset voi myös olla voimavara. :) Mutta hui, meneekö? :) Mä en ole vielä kyllä ihan vakuuttunut. :D 

Sara: Meillä tyttö on kyllä tosi kiltti, mutta osaa tarpeen tullen kyllä pitää puolensa, hyvinkin kovaäänisesti ja sitkeästi. ;-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram