Monena aamuna jo viime viikolla sai kaivaa neuletakin niskaan ja pojalle välikausihousut päiväkotiin. Nyt taitaa myös olla se aika, jolloin nokka menee tukkoon ja inho räkätautikausi alkaa. Maanantai-iltana satoi kaatamalla ja pihalla olevat kukatkin alkoivat näyttää tosi surkeilta. Ja sitten meidänkin perheessä saatiin kaivaa nenäliinat esille. Itse en ole silti pahoillani vähän viileämmästä säästä, koska mukana kulkeva pallomaha pitää kyllä lämpimänä.

Muutenkin olo on ollut vähän hankalampi kuin ensimmäisessä raskaudessa. Kaikenlainen inhottava kremppa on alkanut vaivata. Lonkkia kolottaa ja aika keljuja supistuksia tulee päivittäin ja varsinkin iltaisin melkein jatkuvasti. Eräänä päivänä selkäkin jumahti töissä kun taisin pompata liian nopeasti ylös työtuolista. Iltaisin olo on aika "töttöröö" ja uni maistuu aikaisin. En ainakaan muista, että ensimmäisessä raskaudessa olisi ollut tällaista kuin vasta ihan loppuvaiheessa. Muuten toinen raskaus onkin sujunut vähän niin kuin "siinä sivussa" kun päivisin pitää keskittyä töihin ja iltaisin huomion vie pikkumies. Paula Noronen kirjoitti hauskasti Hesarissa siitä, kuinka toinen lapsi jää lapsipuoleksi.  Niinköhän se menee? :) Vauvakirjakin on vielä hankkimatta, mutta koitan korjata asian mahdollisimman pian. Noh, ainakin iltaisin kun esikoinen on saatu nukkumaan ja on aikaa lysähtää sohvalle telkkarin ääreen, koitan miettiä uutta tulokasta ja möyrintää mahassa. Vielä on puolitoista kuukautta aikaa rymytä siellä yksiössä. Alkaakohan kohta jännittää? 

Zalandon arvonnasta vielä.. vastauksia tuli hurjan paljon ja lahjakorttien voittajiksi on arvottu EllaM joka voi tunnistaa itsensä tästä: "Ostaisin itselleni ehkä kivan neuleen tai muun yläosan. Olen ostanut 2 lapselle syksyksi uusia vaatteita ja unohtanut taas itseni täysin. 50 € lahjakortti olisi ihana saada ihan Itelle :)" sekä Henna73 joka vastasi: "Ostaisin jotain piristystä tytölleni :)"

Otattehan mahdollisimman pian yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com niin saatte lahjakorttinne ja pääsette shoppailemaan. Jos voittajista ei kuulu mitään kohtuullisen ajan sisällä, lahjakortit arvotaan uudelleen. Ja jos onni ei nyt lykästänyt tässä arvonnassa, lupasin pitää vielä toisen ihanan arvonnan ihan kohta, joten pysykää linjoilla. :)

Alla vielä muutamia kuvia iloisesta pojasta kesäisessä ilta-auringossa viime viikolla.

Lakki CTH MINI // paita ZARA // farkut MINI RODINI // tennarit HUMMEL

XXX

Kommentit (6)

Vierailija

Ihanan aurinkoisia syyskuvia :) Itsellä on kyllä myös ollut tämä toinen raskaus erilainen ja kiireisempi. Jospa tässä ehtii kaiken tehdä ennen kuin vauva syntyy. :) Stressiä ;D Tsempit sinne!

 

-titti/Tittin elämää

Vierailija

Hihi arvaa jääkö tämä kolmas vielä puolemmaksi :) mun pitäis kiireen vilkkaa kirjoitella J:n vauvakirjaa täyteen ennen kuin edes ostan vauvalle omaa :D

 

ihania kuvia Epusta <3

 

-Sara

Vierailija

Suloinen Eppu!

 

Meillä ei tulokkaalle ole vieläkään sitä vauvakirjaa ostettuna. Kuvienkin määrä on tainnut joka lapsen kohdalla vähentyä. Ei vaan kaikkea ehdi eikä tässä huutojen lomassa jaksa.

 

-Nanna

Vierailija

Meidän nuorimman vauvakirja on ollut hukassa jo monta kuukautta. Pitäisi varmaan etsiä ja räyttää se että hänelle ei tule mitään traumoja... :)

Vierailija

Miksi järjestetään näitä arvontoja kun bloginpitäjä antaa voitot toisille bloggareille?

En ole katkera mutta epäreilua meitä muita kohtaan. Henna73 on aina voittaja jos seuraa blogiarvontoja, siis melkein ainah.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat