Minulla on muutamia lempikauppoja, joissa pitää päästä käymään suurkaupungeissa matkustaessa. Japanilaiset Muji sekä Uniqlo löytyvätkin nykyään melkein joka paikasta, joten niistä yleensä ostan tuliaisia ja itsellenikin jotain. Shanghain ostoskadulla liikkeet olivat auki ilta kymmeneen asti, joten pitkien työpäivien jälkeen ehti vielä vähän ostoksillekin.

Shanghaissa törmäsin minulle ihan uuteen Innisfree -ketjuun, joka myy luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauneudenhoitojuttuja. Sieltä tuli ostettua muutamia meikkejä itselle ja tuliaisia ystäville. Jos törmäätte tähän Innisfree -liikkeeseen jossain, suosittelen poikkeamaan. 

Japanilainen MUJI löytyy myös Tukholmasta, mutta Shanghaissa pääsin käymään todella isossa myymälässä, jossa oli mm. Mujin vaatemallisto todella laajasti esillä. Mallistosta löytyi runsaasti pellavaa ja erityisesti kengät olivat tosi kauniita. Itse ostin muutaman jutun kotiin kylpyhuoneeseen sekä pojalle pienet tuliaiset. Lapsille oli mm. hauskoja tarrakirjoja, joissa oli samalla erilaisia tehtäviä. Ostin Epulle tarrakirjan, jossa on erilaisia hedelmistä, esineistä ja asioista tehtyjä "naamoja", joihin voi liimailla silmä-, nenä- ja suutarroja, ja tehdä naamoista hassuja. 

Uniqlolta ostin miehelle tuliaisia sekä Epulle muutamia t-paitoja. Jopa Uniqlo oli sortunut Cars-vaatteisiin, mutta silti ne näyttivät hyvin Uniqlolle sopivilta. Tyttöjen mallisto oli Uniqlolla huomattavasti vahvempi kuin poikien mallisto, ja siinä olisi ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa. Vaatteissa on selvästi japanilaisia vaikutteita, mutta kaikki olivat hyvin arkikäyttöön sopivia ja kaupallisia.

Ostoskadulla Nanjing Roadilla oli monia tuttuja liikkeitä ja suuri Marc & Spencer esitteli lasten muotia ikkunoissaan. Nappasinkin ikkunoista useita kuvia, ja ihan samalta tuo kesämuoti näytti sielläkin päin maailmaa. M&S:n ikkunoista löytyi tennareita ja denimiä, eläinprinteillä ja isoilla sloganeilla koristeltuja t-paitoja sekä farkkushortseja. Katukuvassa lapset olivat hyvinkin muodikkaasti puettuja ja lasten vaatetukseen oli kiinnitetty selvästi paljon huomiota. Jopa monilla taaperoilla hiukset oli leikattu tosi muodikkaasti, mutta täytyy sanoa, että lapsilla oli kyllä vähän enemmän ja paksummin hiuksia mitä muotoilla, jos vertaa vaikka suomalaisten lasten hiuksiin. Tai ainakaan meidän pojan 1-vuotis haituvista ei olisi saanut mitään paksua ja hienoa irokeesia muotoiltua. :) 

*

*

*

Kommentit (5)

Vierailija

yritän nyt taasen kerran kommentoida, kun yksikään komentti ei ole aikaisemmin lähtenyt tuon numerotunnistuksen takia :/ 

Ihan "mun näköinen" kauppa tuo innisfree :)

Vierailija

Voi mitä kuvia! Onneksi nykyään voi "matkailla" näin kotoa käsinkin niin pääsee näkemään muutakin kuin ne ainaiset oman kodin seinät :)

Vierailija

Hei jee luonnonkosmetiikkaa!!! Lontoossa asuessani tuo Muji oli minun suosikkikauppa, ihanan simppeleitä juttuja.

RiikkaRipuli ;)

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram