Lupasin jo jokin aika sitten postailla lisää meidän lastenhuonejuttuja. Olemme siis uusineet kotona kaapistoja ja samalla halusimme ostaa jonkun säilytysjärjestelmän lastenhuoneeseen. Poika leikkii eniten Brion junaradoilla, Duploilla, Legoilla sekä pienillä autoilla, joten kaikelle tälle pikkutavaralle piti löytää oma paikkansa niin, että leikkitilaa jäisi mahdollisimman paljon lattialle. Päädyimme lopulta Ikean Stuva-järjestelmään, joka näytti kivalta ja sopi parhaiten kokonsa ja muunneltavuutensa puolesta huoneeseen. Stuvassa on paljon erilaisia kaappeja, laatikoita sekä sisusteita. Lisäksi Stuvan kaappien korkeus on sopiva lapselle. Stuva-järjestelmään on myös olemassa oma suunnitteluohjelma, jonka avulla voi koota itselleen sopivan kokonaisuuden. Meidän säilytysjärjestelmä on tosin niin pieni ja yksinkertainen, että sen suunnitteluun ei tarvinnut mitään ohjelmaa. Silti tuo kokonaisuus tuntuu nielaisevan sisäänsä helposti kaikki lelut, kirjat ja muun pikkutavaran niin, että tilaakin jää vielä. Poika on tykännyt itsekin uusista kaapeista, ja lelut sekä kirjat löytyvät jokainen helposti omista paikoistaan.

Uuden säilytysjärjestelmän lisäksi hankimme vielä uuden maton, joka löytyi Iskusta. Tosin lattiaa peittää usein myös perinteinen liikennematto. Siirsimme vielä alakerrassa olleet pienet Jukka-pöydän ja -tuolit lastenhuoneeseen. Pöydän ääressä on kiva myös rakennella tai piirtää. Yöpöytänä toimii tällä hetkellä vanha tuoli, jonka päällä on yleensä lamppu, pupu LED-yövalo sekä salkku, jossa säilytetään niitä joka kodista löytyviä "pikkukirjoja". Tarkoitus olisi vielä hankkia seinälle pieni lokerikko sekä uusi yölamppu. Mielessä onkin jo pari sopivaa vaihtoehtoa, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää. Myös vauvalle teimme eräästä Ikean Bestå -hyllyköstä pienen vaate- ja tavaransäilytyksen. Voin postailla siitäkin joskus myöhemmin.

Helsinki Design Week & IKEA

Ikeaan liittyen lopuksi vielä pieni mainostus Helsinki Design Weekin lastentapahtumista. Katajanokan Tulli- ja Pakkahuoneella keskitytään Design Weekin viimeisenä viikonloppuna lapsiin. IKEA Smålandissa leikitään, piirretään ja kokkaillaan Ikea-leikkikeittiöillä ja lelutehtaassa tuunataan omia IKEA-leluja, jotka saa ikiomaksi. Paikalla on myös välipalatarjoilu.

Småland tapahtumasta enemmän TÄÄLLÄ ja muusta viikonlopun lastenohjelmasta lisätietoa TÄÄLLÄ sekä Facebookissa. Alla vielä kuvia Tulli- ja Pakkahuoneelta IKEAn suunnittelijayhteistyöstä, jossa Metod-keittiöstä on tehty lasten makuun sopivia tulkintoja. Tässä alla olevat Design Week kuvat Ville Malja. 

Kommentit (8)

Vierailija

Eppusen huone on kyllä niin ihana! Tuletko meillekin sisustamaan? ;)

Mä en muuten edes tiennyt että Helsinki Design Week pitää sisällään myös lasten tapahtumia, mieltänyt sen vain aikuisten jutuksi. :)

 

- MrsAgatha

Vierailija

Epun huone on niin ihana! Ja tosi kätevän näköiken tuo stuva, täytyy laittaa muistiin itsellekin. Ikeasta tekee kyllä tosi hyviä löytöjä ja lähtökohtaisesti meillä on kaikki kestäneet yhtä hyvin käytössä kuin kalliimpienkin liikkeiden tuotteet.

Vierailija

Ihana huone Epulla :) ja wau leikkkiikö hän jo isojenpoikien legoilla ? B=) 

Bestå on ihana sarja! 

Anna M 

Vierailija

Noin ihanassa huoneessa kelpaa pienen miehen touhuilla :) Meille tarvittaisiin myös lastenhuoneeseen joku säilytyssysteemi kun mun perintöhylly ei oikein uudistuksen jälkeen enään sovi.

-Nanna

Vierailija

Ai herkku mikä seinä pojan huoneessa, mistä tuollaisen saisi omallekin pojalle? ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat