Lähdimme viikonloppuna käymään Ikeassa koko perheen voimin. Tarkoitus oli ostaa muutamia uusia juttuja kotiin ja erityisesti lastenhuoneeseen. Päätimme lähteä reissuun ihan aikaisin aamulla ja testata samalla Ikean sisäänheittotuotteen, kahden euron aamupalan. Siihen kuuluu kahvin ja sämpylän lisäksi puuro, hilloa, pari leikkelettä, kananmuna ja tuoremehu. Eihän se nyt mitään gourmet-ruokaa ole, mutta ihan hyvä kahden euron aamupalaksi. Ja on sitä mukavampi lähteä kiertelemään, kun on ensin saanut hetken istuskella kahvikupposen ääressä. 

Tarkoitus oli hankkia lastenhuoneeseen joku isompi säilytysjärjestelmä ja siirtää siellä nyt oleva pieni Expedit-hyllykkö muualle yläkertaan. Vaihtoehtoina meillä oli lapsille tarkoitettu kätevä Trofast-sarja, muokkautuva Stuva-sarja tai sitten vain isompi Expedit-hyllykkö, johon saa värikkäitä laatioita leluille. Näistä vaihtoehdoista olikin sitten aika hankala päättää se meille oikea ratkaisu, koska kaikissa oli omat hyvät ja huonot puolensa. Olimme jo etukäteen etsineet netistä kuvia, mittoja ja erilaisia ratkaisuja, mutta silti pohdimme vielä pitkään paikan päälläkin päätöstä. Ja saimme sitten lopulta tehtyä ratkaisun, joka oli tosi hyvä, mutta siitä laitan kuvia vähän myöhemmin lisää.

Alunperin meidän oli tarkoitus uusia kotiin vain muutamia isompia säilytyskokonaisuuksia, mutta nyt näyttää pahasti siltä, että projekti vain leviää jotenkin kummallisesti huoneesta toiseen. Ja nuo Ikea-käynnit eivät ainakaan helpota sisustuskuumetta. Tykkäsin kovasti Ikean uusista Stockholm -malliston tuotteista ja väreistä. Mukana oli keltaisen lisäksi vihreää ja ruskeaa, vähän jotain muutakin kun sitä ainaista valkoista ja mustaa. Lasten osastolle oli myös tullut joitain uutuuksia, joista ehkä hauskin oli Ikean nukkekodin huonekalusetti, jossa olit pieniä kopioita Ikean kalusteista. Harmi, että meillä ei ole nukkekotia, koska nuo olivat todella ihanan näköisiä. Tuon pienen Huset -kalustesetin hinta oli 12,99€ ja siihen kuuluu sohva, tuoli, pöytä, matto, kirjahylly ja sisustustyyny. Huomasin myös, että Ikean super suosittu Agam juniorituoli oli otettu uudelleen mallistoon. Tämä oli tosi hyvä juttu, koska näitä tuoleja monet tuntuvat etsivän. Jotain pientä eroa tuossa uudessa tuolissa oli kuitenkin vanhaan verrattuna, kun katselin uutta ja muistelin millainen tuo myös meiltä löytyvä vanha tuoli on. Hyvä kuitenkin, että niitä saa taas, koska kaikessa yksinkertaisuudessaan tuo Agam on aika kivan näköinen tuoli.

Lastenhuone alkaa nyt Ikean jälkeen olla aika hyvässä ja toimivassa kunnossa, mutta sitten Ikeasta lähti mukaan jotain muutakin, mikä taas vähän sekoitti muita suunnitelmia kotona. Mutta näihin meidän lastenhuoneratkaisuihin palaan vielä myöhemmin uudelleen. :)

PS. Eppusella on kuvassa päällään Mini Rodinin pingviinipaita, I dig Denim farkut sekä Tip Toey Joeyn nahkakengät, jotka muuten ovat tosi pehmeät ja mukavat. :) 

x

Kommentit (4)

Vierailija

Mä käyn hyvin harvoin Ikeassa, kesällä käytiin ystävien kanssa Espoossa ja tulin kotiin henkareiden ja tomaattikasvin kanssa. :D Kaverin piti ostaa säilytystilaa kotiin ja oli etukäteen jo päättänyt mitä ostaa, eipä ostanut sitten mitään. Ihana Ikea! ;)

 

Vähänkö hienot noi tossut!

 

- MrsAgatha

Vierailija

Mielenkiinnolla jään odottamaan millaisiin ratkaisuihin päädyitte :) Itse olen tässä miehen kauhuksi kasannut ostoslistaa ja odotellut aikaa jolloin vihdoin uskallan sen lähteä toteuttamaan. Nyt kun mullistunut arki alkaa hiljalleen taas rullaamaan voisi jo harkitakin.

 

-Nanna

Vierailija

 

Jos Ikean omat säilytyskorit ei jostain syystä miellytä silmää, niin Clas Ohlsonilta löytyy Expeditiin sopivia säilytyslaatikoita.

 

http://www.clasohlson.com/fi/Säilytyslaatikko/Pr341900001

 

 

Nämä Skip Hopin säilytyslaatikot ovat myös tosi ihania ja sopivat Expeditiin, mutta aika hintavia...

 

http://www.hattentatti.fi/skiphop-silytys-c-539_549.html

 

 

Kids Conseptilla myös ihania...

 

http://lekmer.fi/lastenhuone/sailytys/sailytyslaatikot-ja-korit/kids-concept-star-säilytyslaatikko-vaaleanpunainen

Vierailija

Heipsan. 

Mä taas tykkään ihan mielettömästi Ikean kalusteista vaikka en olekaan juuri eronnut vaan muuttamassa juurikin isompaan asuntoon aviokin ja kohta 2-vee taaperon kanssa. :) Ikean kalusteilla on mielestäni kiva sisustaa nimenomaan lapsiperheen kotia, joskin myös meidän "pariskunnan" koti oli lähestulkoon ja vain Ikean kalusteilla sisustettu. 

 

Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi ja saamaan vinkkejä ja ideoita myös omaan uuteen kotiin. 

 

-IidaLiina.V

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram