Poika on venähtänyt kesän aikana aikamoisesti ja monet housut ovatkin nyt syksyn tullen olleet lyhyitä. Vinkkasin täällä joskus aiemmin hyvistä housuista, jotka tilasin Nextiltä, ja nyt syksyn tullen tilasin pojalle vielä toiset samanlaiset. Noita farkun näköisiä, mutta pehmeitä housuja käytettiin meillä koko kevät, ja nyt niitä tarvitaan taas. Noin 105cm pitkälle Epulle otin noista koon 4-5 joka vastaa minusta noin 104/110 kokoa. Tällöin puntit ovat juuri sopivat, eivätkä jää kuitenkaan kenkien alle. 

Samalla kertaa tilasin myös toiset ulkohousut, puuvillaiset cargot, joissa on pehmeä puuvillavuori. Nuo vuorihousut ovat kans ihan loistavat syksyllä ulkona.

Isla sai Nextiltä söpön kukkapaidan, jonka tilasin vähän extrana. Se sopii hyvin Lindexin harmaiden frillapyllyleggareiden tai Zaran denim legginsien kanssa. Yleensä en hirveästi tykkää perinteisistä kukkajutuista tytöllä, mutta nämä liberty -tyyliset printit kyllä iskevät, ja tästä myös tuli niin hyvät kasarivibat, että oli ihan pakko tilata.

Tilauksesta vielä sen verran, että Nextillä on ihan omat sivut Suomesta tilaaville. Tilaukseni postikulut olivat ilmaiset ja tuotteet saapuvat DHL:lla. Tein tilauksen torstaina aamupäivällä, enkä voinut uskoa korviani, kun kuulin, että lähetti oli tuonut tavarat perjantaina. Mahtavan nopeaa! 

Kommentit (8)

Vierailija

Oon kanssa selaillu Nextin sivuja ja pakko varmaan tehdä tilaus kun siellä on niin paljon kaikkea ihanaa! :) Täytyy alkaa kartuttamaan tota seuraavaa kokoa kaappiin kun ei varmaan kauaa mene kun siihen siirrytään.
Nyt mietityttää siis nuo Nextin koot. Seuraava koko mihin meillä siirrytään on 74, kumpaa siis kannattaa tilata 68-74 vai 74-80? Itse kallistuisin tohon jälkimmäiseen, mutta millasta mitoitusta Nextin vaatteet on? Nämä tupla koot on mulle jotenki hankalia ymmärtää. :D

 

- Noora

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Noora: Yleensä mäkin teen vähän isomman tilauksen kerralla, kun olen pohtinut mitä tarvitaan, mutta nyt oli akuutti tarve housuille, että piti saada äkkiä. :) Mutta sieltä kyllä löytyisi vaikka mitä ihanaa. Suosittelen myös poikien 3-setin yöpukupakkauksia, ne ovat olleet hyviä 
Mitoitus on mun mielestä hyvin normaalia ja kokoaan vastaavaa (toki joskus voi olla jotain vaihtelua). Mutta ehkä ottaisin 74/80 jos teillä on jo 74 kokoa muutenkin käytössä, ettei jää heti pieneksi. Islalle ostin viime keväänä hupparin koossa 80 ja oli jo silloin ihan käytettävä, vaikka se on nyt vasta se "oikea" koko. :) 

Vierailija

Meillekin tilattiin paketti vaatetta että kehtaa poikaa kerhoon viedä. Kesän aikana kun kaikki vaatteet olivat jotenkin hassusti kutistuneet.

-Nanna

Vierailija

Ollaan just muutettu pois Briteistä ja siellä asuessa tuli tutustuttua nextin vaatteisiin kunnolla. Todella ihania ovat! Harmi, et noi Suomen nextin nettisivut ovat niin suppeat. Sieltä ei löydy kaikkea mitä uk:n sivuilta/ liikkeestä. Mut tosta mitoituksesta. Oon huomannu, et on aika vaihtelevaa. Jotkut vaatteet vastaa kokoaan, jotkut on isoja ja jotkut pieniä. Yleensä ottaen brittilapset ovat kait pienempiä kuin suomalaiset ( jostain luin). Itse yleensä ostan mekot ja yläosat yhden koon ylöspäin tai jos on kaksoiskoko niin sit voi mennä esim. se 3-4, jos on 3v ja kasvaa normaalilla käyrällä. Mut housut ostan oikean koon mukaan. Vähän hankalaa on. Uk:n nettisivuille voi kirjoittaa arviointeja niiden vaatteista, joten sieltäkin voi kurkata, mitä niistä sanotaan, jos on epävarma mitoituksesta. 

Vierailija

Kiitos vastauksista. :)
Otan siis tuota isompaa kokoa, kyllähän ne joskus on sopivat päälle vaikka olisivatkin kovin suuria. ;)

- Noora

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Vierailija 5/6: No sepä se! Muutaman kerran on käynyt niin, että olen mennyt vahingossa UK-sivustolle ja sitten joutunut pettymään kun olen tajunnut ettei kaikkea saakaan Suomeen. :) Mä olen juuri kans ottanut pojalle 4v. housut koossa 4-5 niin ovat olleet juuri sopivia. 
Ja totta, tuo arviointi on ihan loistava! Sellainen pitäisi olla kaikissa nettikaupoissa. Usein itse juuri luen noita, jos on vaan saatavilla, koska antavat usein hyvää tietoa tuotteista ja kokopolitiikasta. :) 

Noora 6/6: Varmasti sopivat, ja toivottavasti löydät kivoja juttuja! :)

Vierailija

Oon löytänyt vuosien aikana vaikka mitä kivaa Nextiltä meidän 4-v pojalle ja tosi hyvälaatuisia ovat kaikki olleet. Paljonko noissa farkun näköisissä muuten on lahkeen pituus?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram