KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / Ratkiriemu & Fredrikson

Tässä ne ovat, ihanimmat talvihatut ikinä! Okei, no meillä oli Fredriksonin hatut myös viime vuonna. Mutta mitä sitä vaihtamaan, jos on hyvä löytänyt. Molemmat lapset rakastivat viime talvena Tupsuliini -hattujaan ja niistä kyseltiin monta kertaa, kenen valmistajan ne ovat ja mistä ne on ostettu. Tänä vuonna saimme lapsille Ykkönen myssyt, joissa on yksi tupsu ja puolipallokuosi. Minä sain Barbi -hatun, jossa on samaa kuosia kuin lapsilla. Kaikissa hatuissa on pehmeä samettinen kontrastivärinen vuori. Nämä lasten pipot suojaavat hyvin talvella korvat ja niskan, ja niissä on nauhat, joilla lakki pysyy päässä kovassakin menossa. 

Sain teille jaettavaksi alekoodin Ratkiriemuun, jolla saa kaikista normaalihintaisista pipoista -25% alennuksen. Alennuksen saa koodilla pipot-25% ja alekoodi on voimassa viikon eli 25.10 asti. Samaan aikaan meidän Facebookissa käynnistyy arvonta, jossa palkintona on vapaavalintainen myssy. Eli kannattaa mennä sinne osallistumaan, jos ette vielä ole niin tehneet. Tässäpä nämä! Iso peukku Fredriksonille.

PS. Ratkiriemussa oli nyt myös Maxomorran ulkoilua, joista suurin osa- 50% alessa, kannattaa tsekata. 

Kommentit (8)

nannaonni

Nuo on kyllä tosi ihanat! Kerran laitoin lapsille tuollaset jo ostoskoriinkin, mutta äh kun viimevuotisetkin vielä mahtuis.

Verppuli

Ihania ovat kyllä. Viime talvena jo katselin tupsuliini pipoja sekä näitä, mutta jäi sitten hankkimatta kun sopivia pipoja löytyi ennestään jo niin monta. Mitenkäs nuo koot, minkä kokoiset teidän lapsilla on? Ovatko pipot reilua tai pientä mitoitusta?

Vierailija

Tämä kiinnostaa minuakin! Meidän 1-vuotiaan päänympärys on 46 senttiä ja nyt pohdin, et oisko tuo koko 48 aivan jäätävän suuri vielä.. Toisaalta sit harmittaa, jos pipo jää heti pieneksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram