Julisteita lastenhuoneeseen

Kävin tänään ystäväni kanssa pyörähtämässä Kaapelitehtaalla Ornamon joulumyyjäisissä. Tarkoitus oli käydä vain katselemassa, viettää aikaa kaverin kanssa ja ehkä myös löytää joitain pieniä joululahjoja. Ja siellähän oli vaikka mitä ihanaa tarjolla. Palonin kojulla ihailimme söpöjä PaaPiin pehmoja, Balmuirin osastolla hypistelimme kauniita pellavaisia lakanoita ja Alina Piun mustavalkoinen neulehuivi jäi mieleen niin, että sellainen pitää vielä hankkia itselle. 
Ostin ensi vuodeksi Polkkajamin pienen viikkokalenterin, jotka tuntuivat häviävän silmissä myyntipöydältä. Tuo kalenteri onkin tosi kaunis ja siinä on tilaa muistiinpanoille hyvin. Tykkään ihan älyttömästi Polkkajamin grafiikasta ja meillä onkin Polkkajamin juliste Islan seinällä (joku saattaa muistaakin Islan huonekuvista) sekä postikortteja molempien lasten huoneissa. Löysin vielä joululahjoiksi Aamumaan käsintehtyjä luomusaippuoita, jotka tuoksuvat ihanalle mustikka mintulle. 

Yksi ihana uusi "löytö" (tai ainakin minulle ihan uusi tuttavuus) oli Kehvola Design, joka tekee aivan upeita julisteita, postikortteja sekä kalentereita. Pienen yrityksen takana ovat designerit Veera Kehvola sekä Timo Mänttäri. Erityisesti lasten numero- ja aakkosjulisteet olivat todella kauniita. Suosittelen tsekkaamaan, jos etsit kivoja kuvia lastenhuoneeseen.

Toinen upea löytö oli Taitelijat O:n myyntikoju. Siitä ostin kotiimme Soila Hännisen valokuvajulisteen, jossa näkyy Helsingin kaasukello (viimeinen kuva). Nuo valokuvajulisteet olivat niin upeita, että en vaan voinut olla hankkimatta yhtä meille kotiin. Kuulin myös, että pian on tulossa myös nettikauppa, josta noita julisteita ja kortteja saa ostaa. 

Joulumyyjäiset ovat aina ihania, mutta noissa Ornamon joulumyyjäisissä oli kyllä aivan upeita suomalaisten suunnittelijoiden juttuja esillä. Kävikö kukaan muu tuolla myyjäisissä nyt viikonloppuna? :)

PS. Arvoin nyt Lamazen pika-arvonnan voittajan uudelleen, koska ekaa voittajaa ei koskaan tavoitettu. Uusi voittaja on 33/80 Limppu 10. Onnea! Jos ja kun tunnistat itsesi, laittaisitko pikaisesti emailia eppuscloset(at)gmail.com että saadaan palkinto matkaan. :)

Kommentit (3)

Vierailija

Vau, miten upeat myyjäiset! Jospa tuollaisiin joskus pääsisi, niin olisi mahtavaa. :)

Jossukka

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram