Meillä on ollut aika monia sisätossuja, mutta vain muutamat niistä ovat olleet erityisen hyviä. Ostin Collégien -sukkatossut ekan kerran tuttavalta, joka oli ostanut väärän koon. Meillä näitä Collégien -tossuja on pidetty tosi paljon kotona, mutta ne ovat olleet mukana myös sisätossuina eri paikoissa, ja saaneet joka kerta kehuja. Sukkatossut ovat erinomaiset myös päiväkotiin sisätossuiksi.

Collégien -tossuissa on neulosvarsi, joka on kuin sukka, sekä kuminen pehmeä pohja ilma-aukoilla. Lapsen on itse helppo pukea sukkatossut jalkaan ja joustavat pohjat tekevät niistä myös tosi mukavat. Niin, ja nämä tossut ovat myös tosi hauskan näköiset! :)

Nyt Collégien -tossuja on tullut myyntiin myös Pallokala Poks -kirppikselle (Tilkankatu 15, Hki). Myynnissä on 105 paria tossuja, ja niitä voi ostaa 8.3 asti. Tossujen koot ovat 18/19-38/39 eli kokoja löytyy ihan pienistä jaloista isoihin, ja joka koossa on useita erilaisia värejä ja kuoseja. Tossujen hinnat ovat pääosin 25€. Saatavilla on myös joitain Cashmere -tossuja, joiden hinta on 36€ (ja muutama pari on jotain tuolta väliltä). Eli nyt voi kirppisostosten yhteydessä napata myös ihanat tossut matkaan, eikä tarvitse pulittaa kalliita postikuluja. Ja kannatta olla nopea, koska noita tossuja on siellä tarjolla vain tuon rajoitetun ajan. Oma veikkaukseni on, että ne kaikkein suosituimmat värit ja kuosit hupenevat aika äkkiä. :)

**Yhteistyössä Pallokala Poks**

 PS. Ja jos on kiinnostunut kirppistelystä, kannattaa seurata Pallokala Poksin FB-sivuja. Siellä on aina valokuvia uusimmista herkuista kirppispöydissä. :) Tässä alla muutamia kuvia, millaisia tossuja Pallokalassa on tarjolla!

Kommentit (4)

Vierailija

Mulla ottaa vähän kupoliin ettei noita saa Suomesta mistään nettikaupasta :/

Vierailija

Onko kokemusta nukkaantuuko nuo helposti niinkuin sukat yleensä parin pesun jälkeen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram