Juhannusaattona olimme kotosalla.

Ilma helli meitä ihanalla auringonpaisteella. Oli niin ihana olla koko perhe yhdessä kotona, eikä ollut kiire mihinkään. Grillattiin ja ulkoiltiin, tavattiin tuttuja, ja ulkoiltiin lisää. Monet perheet naapureissakin olivat kotona. Toisilla oli bileet. Eppunen juoksi sadettajan alla ja kikatti. Me vain nautimme upeasta lämpimästä ilmasta. Ja söimme jätskiä. Toivottavasti huomennakin paistaa aurinko... :)

Mietin, mitä kaikkea on tehty edeltävinä vuosina juhannuksena. Lapsena taisimme viettää juhannukset Torkkulassa mökillä. Teininä mökkeiltiin kavereiden kanssa. Nuorena aikuisena kiersin festareita ystäväni kanssa. Joskus on oltu pohjoisessa juhannus. Sitten taas mökkeiltiin vähän aikuisemmassa seurassa. Menneisiin juhannuksiin liittyy ihania muistoja. Melkein tulee haikea mieli kaikkia mukavia juhannuksia muistellessa, ja sitten taas naurattaa hulluna kun muistan jotain hassua. Tänä vuonna rentoudutaan ja laiskotellaan. Ja syödään lisää jätskiä.

Hyvää juhannusta! Have a lovely Midsummer!

Kommentit (18)

Sari - MrsAgatha

Me oltiin eilen ihan vain isovanhemmilla jotka asuu tuossa pyörä-matkan päässä ja tultiin kotiin niin että kerittiin katsomaan jalista.
Nuorempana jussi meni usein kavereiden kanssa mökillä pulloa availlen (ja muu kesä festareilla) että hiukan on siitä muuttunut tuo juhlinta-tapa. :D

Katriina

Ihania kuvia!
Tuo Rodinin puku on kyllä mainio -meillä on se keltaisena ja on niin suosikki kesäpuku -Kun nyt nuo sateet loppu hittolainen!

Nanna

Ihania kuvia! Me ollaan ekaa kertaa vuosiin juhannus ihan kotosalla. Tellu protestoi, kun ei pääsyt mökille uimaan, mutta vaikkei järveä olekaan niin kiireetöntä yhdessä puuhastelua voi kotonakin olla :)Vielä kun poika olisi käsittänyt ettei yötön yö tarkoita etteikö pitäisi nukkua. No voidaanpahan miehen kanssa fiilistellä univelkojen aiheuttamissa päänsäryissämme miltä nuoruusvuosina on tuntunut valvottujen, remuttujen juhlaöiden jälkeen.

Mukavaa juhannuspäivän jatkoa!

Taaperon tyylillä

Oi kivalta näyttää teidän päivä! Ilma oli kyllä mitä ihanin, minä paloin todella pahasti, näyttää kuin olisin ollut jossain Turkissa :D Mukavaa viikonlopun jatkoa! :))

Eppusen kaapilla

Kiitos, eilen olikin ihana auringonpaiste!:) Hyvää juhannuksen jatkoa myös sinne!:)

Eppusen kaapilla

Täällä on kans ollut tv päällä tuon futiksen merkeissä :D
Niin kai se on, että aikaansa kutakin, mutta ei se tämäkään huono vaihtoehto ole, mukavan rentoa. :D

Eppusen kaapilla

Kiitos, ja tuo on kyllä loistava puku, ja ihanan helppo! se keltainen on myös tosi kaunis väriltään! :) Ja täällä myös nyt odotellaan sateiden loppumista, toivottavasti ei mene koko viikkoa.:)

Eppusen kaapilla

Kiitos ja voi Tellua, mutta jos on hyvä porukka kasassa, eli vaikka koko perhe, niin ei sillä paikalla ole niin väliä vaan sillä hyvällä seuralla.:)
Meillä oli kans pojalla unettomuutta ilmassa, johtuukohan se tuosta yöttömästä yöstä? :D

Eppusen kaapilla

eilen oli niin ihana auringonpaiste ja tänään plääh alkoi sataa.:)
Voi sinua, mutta nyt ei tarvitse mennä Turkkiin asti polttamaan itseään. ;)
Mukavaa pitkän viikonlopun jatkoa myös teille!:)

Ullis

Ihana tuo Mini Rodinin Onesie. Metsästän sitä keltaista juuri pojalleni. Millainen mitoitus niissä on? Kuinka pitkä Eppunen on/ minkä kokoinen hänen puku on?

Eppusen kaapilla

Tämä on tosi kiva puku, suosittelen!:) Mielestäni tämä on pientä mitoitusta, E:lla on nyt koko 92/98 ja ihan sopiva. En tiedä pojan tarkkaa pituutta, mutta 1,5v. neuvolassa oli n.86cm, mutta siitä on kyllä useampi kuukausi aikaa.:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram