Vain elämää 2014

Nyt kun kaikki ovat jo varmaan ihan täynnä joulujuttuja, pitää jakaa yksi kiva juttu, joka tapahtui minulle eilen. Maleksin eilen ostoskeskuksessa vähän harmistuneena ja etsin alennusmyynneistä löytöjä lapsille. Aleshoppailun keskeytti ystävän yllättävä viesti. Suuntana olisi Hartwall-areena ja Vain elämää -konsertti. Aikaa olisi reilu kolmisen tuntia. Ostokset jäivät siihen ja ryntäsin kotiin valmistautumaan.

Lentävästä lähdöstä huolimatta olimme ajoissa paikalla ja ehdimme hetken odotellakin konsertin alkua. Meillä oli aivan parhaat paikat heti alakatsomon eturivissä, joten odotukset olivat korkealla. 

Eikä Vain elämää pettänyt. Ihan mahtava konsertti ja upeat tähdet. Hienoa oli myös, kun artistit pyysivät vähän väliä yleisöä ottamaan kännykät esiin ja pimeässä hallissa niiden valot loistivat kuin tähdet. Hyvä tunnelma oli käsin koskelteltava. Tämä oli kyllä aivan mahtavaa! Kiitos ystävälle upeasta ylläristä! ♥

Konsertissa Samuli Edelman vihjaisi, että luvassa saattaa olla vielä jatkoa tuolle ensi kesänä. Ehkä joku yhteiskonsertti? Jään odottelemaan mielenkiinnolla. Oliko joku muu teistä tuolla? Muita Vain elämää -tykkääjiä linjoilla? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Voi juku miten ihana ystävä sulla! Kerrassaan mahtava yllätys!!

 Meillä on katsottu silmä tarkkana jokainen Vain elämää-jakso. Eikä muuten pelkästään musiikin takia ;)

-Nanna

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram