Siinä se nyt on, ihana 2-vuotislahja ja sen onnellinen omistaja. Pinkki Puky potkupyörä paljastui papan tuomasta isosta paketista. Voi sitä iloa ja 2-vuotiaan ylpeyttä! "Islan oma polkupyörä!" tyttö huudahti ihastuneena. Päädyimme pitkän pohdinnan jälkeen tuttuun ja turvalliseen Pukyyn, jollainen isoveljelläkin on ollut. Vaihtoehtoja näissä potkupyörissä on kyllä monia. Tämä pienin Puky on tällaiselle pikkuneidille sopivampi koko kuin se, millä Eppu potkupyöräilyuransa joskus aloitti. Katsoin juuri neuvolakortista, että Eppu olikin 2-vuotiaana kuutisen senttiä pidempi kuin pikkusiskonsa nyt. 

Ajaminen tällä ei vielä suju kuin pari metriä kerrallaan, mutta onneksi nyt vielä ehtii harjoitella ennen talven tuloa. Isoveikka lupasi myös neuvoa Islaa uuden fillarin kanssa, mutta tähän pyöräänpä ei saakaan kukaan muu koskea. Potkulautailu on alkanut sujua jo aika hyvin, joten ehkä Isla tämän pyöräilynkin vielä hoksaa. Tällaista täällä meillä. Mukavaa viikonloppua! :)

Kommentit (8)

Vierailija

Puky on kyllä aivan paras potlupyörä juurikin pienelle. Meillä poika sai sen viime jouluna lahjaksi ja tänä kesänä sillä mentiin jo kovaa. 2 vuotta tuli plakkariin vasta kesän aivan lopussa, joten oli ainut vaihtoehto meille (muissa ei ylettänyt jalat). Tässä on kyllä myös kaikista parhain jalan paikat kun osaa jo pitää tasapainon.

nannaonni

Vau mikä pyörä! Oikea pikkutyttöjen unelma :) Hauskoja pyöräilyhetkiä! Pian teilläkin mennään jo lujaa :)

nannaonni

Tuon tapaisia myytiin H&M:llä ja varmaan monessa muussakin paikassa joskus kun meidän neiti oli pieni. Terkuin ilkeä äiti joka ei ostanut miljoonaa lähes identtistä Kittykassia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram