ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!:)

Sain jokin aika sitten yhteydenoton haluaisimmeko testata Lamazen leluja.

Sanoin, että mikäpä ettei, ja eilen sitten postissa odottikin jättimäinen paketti. Olin jo unohtanut koko jutun, mutta kun avasin paketin, alkoi raksuttaa. Paketissa oli hieno uusi Lamazen vauvojen leikkimatto sekä paketti, jossa on vauvojen jalka- ja rannehelistimet. Harmi vaan, että meidän "vauvamme" lähenee jo kahden vuoden ikää. Näin ollen ajattelin, että laitetaan hyvä kiertämään.

Käyköhän täällä blogissa ihan pienten lasten vanhempia? Olisiko kukaan vailla leikkimattoa tai jalkahelistimiä, ja haluaisi sitten jättää tänne minun blogiini kommentin, mitä näistä leluista tykättiin? Tai puuttuuko joltain lahja esimerkiksi pienelle kummilapselle? Olisi nimittäin mukava arpoa nämä upeat lelut lukijoiden kesken, joten eiköhän pyöräytetä pieni arvonta käyntiin. Molemmat lelut sopivat noin 0-6 kuukauden ikäsille vauvoille. Jalka- ja rannehelistin setin ovh. on ainakin BR-leluissa 22,99? ja puuhamaton hinta nettilelukaupan sivuilla noin 79,90-89,90?, joten mielestäni aika kivat palkinnot. Ja Lamazehan tunnetusti valmistaa laadukkaita leluja. :)

Arvonnassa on siis kaksi palkintoa, ensimmäinen on tuo upea Lamazen avaruusolentopuuhamatto ja toinen palkinto on Lamazen jalka- ja rannehelistinsetti.

Tässä muutama lause kopioitu suoraan Lamazen esitteestä:

Avaruusolento puuhamatto

Puuhamatossa on 10 kehittävää ominaisuutta, mm. musiikkia ja liikettä, erilaisia leluja kiinnikkeineen, pehmeät mobilemaiset liikkeet, jotka stimuloivat näköaistia, sekä hiljalleen musiikin tahdissa huojuvat kaaret. 105 cm.

* Meillä oli puuhamatto myös käytössä kun Eppu oli vauva, ja voin suositella sitä muillekin. 

Jalka- ja rannehelistin

Jalka- ja rannehelistimet rohlaisevat vauvaa kurkottelemaan ja tarttumaan.

 * Näitäkin voin suositella ihan omasta kokemuksesta, koska Eppu sai aivan samanlaiset lahjaksi ollessaan noin kolmen kuukauden ikäinen, ja tykkäsi tosi paljon näistä.  nuo sukat siis laitetaan jalkaan, ja rannekkeet käsiin, ja näin vauva voi seurata niissä olevia värikkäitä ja rapisevia pörriäisiä.

Arvontaan voi osallistua yhdellä arvalla jättämällä kommentin tämän postauksen alle. Kaksi arpaa saa, jos olet kirjautunut lukija. Toivoisin kuitenkin, että kaikki osallistujat olisivat ihan oikeasti lukijoitani. Jos olet ns. "anonyymi", jätäthän tunnistettavan nimimerkin. Muistathan myös mainita, kuinka monella arvalla olet mukana.

Arvon siis kaksi palkintoa, ja sama henkilö ei voi voittaa molempia palkintoja. Palkinnot on lahjoittanut Lamaze. Arvonta päättyy torstaina 10.5. klo 23:59.

 

Kommentit (75)

Eedith

Ehdottomasti mukana ja kahdella arvalla! Hieno idea arpoa itselle tarpeettomat lahjukset. Lamazen tarkoitus on saada blogissa julkistettua käyttökokemuksia ja mainostusta ja tällä tavalla ko. firma saa oikeastaan enemmän :)

Mä oon haaveillut Lamazen leikkimatosta, mutta en millään raaski ostaa melko kalliin hinnan vuoksi. 2 kk:n ikäinen typy nimittäin alkaa aina itkeä, kun laitan sen makoilemaan isosiskon vanhalle leikkimatolle. Ei vissiin oo tarpeeksi houkutteleva :D Olispa siis huippua voittaa tuo itelle. Eikä ne helistimetkään varmasti turhat olis :D

Vierailija

Ihanan näköisiä! Haluu meille :) pikkukolmonen tulossa kesällä ja isoveljiltä ei jäänyt lelun lelua. en ole rekisteröitynyt mutta luen blogiasi "every now and then" :) eli yhdellä arvalla mukana. 

SatuK

Anonymous

Mukana yhdellä arvalla ja leikkimattoa tavoittelisin kesäkuussa syntyvälle kuopukselle.

Taikkuu

Jellonamieli
Liittynyt28.1.2014

Ihastuttavia tuotteita <3 Meille saapuu syysvauva, aivan ensimmäinen laatuaan. Kovasti olemme esikoisesta onnellisia jo nyt. Kunpa vain kaikki syksyyn asti sujuisi mallikkaasti!

Vera

Mä olen ihan oikeasti lukija ja osallistun mielelläni arvontaan =) Omaa vauvaa ei ole, mutta tässä kuussa pitäisi syntyä pojille ihka eka serkku =)

Jellonamieli
Liittynyt28.1.2014
Jellonamieli

Ihastuttavia tuotteita <3 Meille saapuu syysvauva, aivan ensimmäinen laatuaan. Kovasti olemme esikoisesta onnellisia jo nyt. Kunpa vain kaikki syksyyn asti sujuisi mallikkaasti!

 

Niin, ja enpä muistanut tässä mainita arpojen määrää. Blogiasi seuraan kyllä (vaatefriikki kun olen!), mutta lukijaksi en ole tunnustautunut.
Siksi vain yhdellä arvalla mukaan, olkoon se onnekas!

 

-Anni-

Eedith sanoi hyvin, terkkuja :)
Meidänkin vauva on jo kasvanut ulos noista, mutta uusi serkku on syntymässä, joten osallistun minäkin, oispas mahtava lahja!

Lauren

Mukana kahdella arvalla. Meidän vauva nyt vajaa 3kk eli lelut tulisivat ihan omaan käyttöön.

emmi

Täällä tykätään kovasti Lamazen leluista ja uskon että kuopuksemme pikkuneiti tykkäis noista kovastikin. Kiva arvonta.

Kahdella arvalla mukana ja peukut pystyssä! :)

Anonymous

Meiltä löytyykin jo Lamazen leluja ja kovassa käytössä ne ovatkin olleet. Molemmat tulisi kyllä ahkeraan käyttöön :)
Yhdellä arvalla mukana.

-Kirsi

terhikki

Yhdellä arvalla mukana. Hiljattain blogisi löytänyt, haluaisin ilahduttaa työkaverin tuoretta vauvaa lahjalla, jotka takuuvarmasti viihdyttää!

Nanna

Vaikkei meillä enää käyttöä ole niin silti kahdella arvalla mukana ajatuksella "jos onni suo niin vien eteenpäin iloa perheeseen, jossa oikeasti tarvetta kaikelle."

hippupippu

Kahdella arvalla mukaan! Onpas kiva arvonta! Meille syntyy kesällä vauva, joten käyttöä ihan varmasti leluille/puuhamatolle löytyisi:)!

LILLUKKA

Me ollaan ehdottomasti mukana kahdella arvalla ;o) Pikku Siisseli on suorastaan raivopäinen testaaja!

Anonymous

Yksi arpa. Ja uutta tulokasta odotellaan elokuussa. Hänelle jompi kumpi leluista sopisi.

T. Elli10

Satu

Osallistun kahdella arvalla, olisi kiva saada toiselle vauvalle jotain uutta, kun kaikki muu tuntuu olevan vanhaa. :)

titti

Hieno arvonta. Mukana kahdella arvalla.
Lähipiirissä on niin paljon pieniä että käyttäjä kyllä löytyisi :)

Tiitiäinen

Kahdella mukana! Kerrankin tämäkin laiska kommentoija jaksoi naputella tekstiä; nimittäin puuhamatto on ostoslistallani;)

Minttu

Kiva arvonta! Ehdottomasti mukana kahdella arvalla. Peppi tykkää kaikista soivista leluista ja tarttuu jo innokkaasti leluihin, joten puuhamatto olis kiva! Helistinlelut näyttää myös tosi söpöiltä. =)

Anna

No niin nyt minäkin liityin oikeaksi lukijaksi, sehän olikin helppoa ;)
Kahdella arvalla siis mukana. Lokakuussa syntyy meidän kuopus, mutta kyllä lelut pääsisi testiin jo heti, eli pojan serkkupojalle 3 kk :)

Karoliina

Kahdella arvalla mukaan!! Meidän 4kuukautinen pieni herra olisi oiva testihenkilö ja eiköhän nuo jonkin verran isosiskoakin kiinnostaisi :) Tällä hetkellä meillä on yli kymmenen vuotta vanha lelukaari (kirppislöytö), joten olisi hauska verrata kiinnostaisiko nykyaikaiset vauvanlelut enemmän :)

-Hanna-

Mukana yhdellä arvalla. 3 viikkoinen pikkupoikani olisi haltoissaan palkinnosta muutaman kuukauden kuluttua :)

-Auroran&amp;vaavin äiti-

Kahdella arvalla mukaan! Meidän vauva alkaa olla jo liian iso näille leluille mutta tulevaa serkkupoikaa(tai tyttöä?) varmasti kiinnostaa :)

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana! Meiltä löytyisi kotoa nelikuinen innokas testaaja. Luen blogiasi säännöllisesti ja ihastelen Eppusen Mini Rodini -kokoelmaa... :)

T: Ossin äiti

Kristina

Mukana yhdellä arvalla :) Masussa köllii kolmas lapsi joten tarvetta olisi :)

Kristina

elia

Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Vaikka meidän 2 kk vanha poika onkin jo kolmas lapsi, ei kotoa vielä moisia ihanuuksia löydy. :)

kukkis

Mukana ollaan kahdella arvalla! Kohta pitäisi tuon masuasukin syntyä, joten tarvetta ihanuuksille löytyisi :)

Jenni

Voi miten kiva arvonta! Me ollaan kahdella arvalla mukana. Kotona köllii 4kk ikäinen pikkupoika, joka on juuri kätensä löytänyt, mutta jalat vielä tietämättömissä. :) Puuhamattoakaan meillä ei vieläkään ole vaikka on jo toinen lapsi.

Anonymous

Meille tulee noin kuukauden päästä vauva, joten ajankohtaisia olisivat nämä :)

- Elsba -

Anonymous

Meille tulee noin kuukauden päästä vauva, joten ajankohtaisia olisivat nämä :)Yhdellä arvalla mukaan!

- Elsba -

ps. edellisen kommentin voi poistaa kun unohtui tuo arpojen määrä :)

Taru

Mukana arvonnassa kahdella arvalla! Syksyllä syntyvälle vauvalle olisi kumpivain tarpeellinen :)

Päivi

Meillä juuri kolmen kuukauden ikäinen vauva, joten innolla osallistun arvontaan :-) Mukaan kahdella arvalla.

Anonymous

Mukana yhdellä arvalla! :) Olen hiljainen blogisi lukija, en ole varmaan ikinä jättänyt mitään kommenttia vaikka melkein joka päivä kurkkaankin että onko tullut uusia postauksia. :) -Sanzuma-

Unknown

Yhdellä arvalla osallistun ihan oikeana lukijana :). Meillä oli jo esikoisella Lamazet huippusuosittuja (kukka, sammakko ja pörriäinen Liberolta) ja niistä näyttää vauvakin tykkäävän.

Hanna

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana! Nuo Lamazen lelut ovat tosiaan olleet lasten mieleen. Ei meillä muita ole ollut kun ne Liberon lahjoittamat, mutta ne jo ovat vakuuttaneet minut =)
Alkusysksystä syntyvälle siskonlapselle olisi kiva antaa noin ihana lahja!

-Arthurs mamma

-Emppu-

Kahdella arvalla mukana, ja myös blogissasi täysillä mukana. :) Harvoin tulee mitään kommentoitua, vaikka usein meinaankin niin tehdä. Lamazen lelut on muuten ihan parhaita.

Anonymous

Heippa, mukana yhdellä arvalla. Pikkukakkonen mahassa ja esikoisen vanha leikkimatto annettu kiertoon, joten leikkimattoa olisimme vailla. Olen seurannut blogiasi tämän kevään, mutta vasta nyt uskaltauduin kommentoimaan.

Katariina

Nna

kahdella arvalla mukana! meilläkään ei ihan pientä vauvaa ole, mutta pikkuveljen kesätulokas ilahtuisi varmasti näistä!

Anonymous

Meidän kohta syntyvä massuvauva varmasti tykkäisi jumppaleluista :) Vanhemmat lapset jo niin paljon isompia, että heidän vauvalelut laitettu kiertoon. Yhdellä arvalla siis osallistutaan, toivottavasti se kerrankin riittäisi :)

Hanna Oulusta

Liinu

Kahdella arvalla mukana :) Lamazella on muuten parhaat vauvojen lelut, nuorempi sisarus peri esikoisen muutamat lelut ja olisi kuopukselle kiva saada "jotain omaa".. :)

Anonymous

Yhdellä arvalla mukana! Tuleva käyttäjä saapumassa hetkenä minä hyvänsä. ;) - E:n äippä

Anonymous

Noi olis niin ihania meidän pienelle :) Mukana siis yhdellä arvalla!
-Shiva-
suddenconnection(a)hotmail.com

Aarre

Kahdella arvalla mukana. Palkinto olisi täydellinen lahja ystävälleni, joka synnytti juuri esikoisensa.

Anskuli

Arvonnassa mukana :)
Meillä 8kk ikäinen neiti jolle lelut tulisi, tai sitten antaisin lahjaksi ystäväperheen vauvalle!!

Anonymous

yhdellä arvalla mukana arvonnassa. löysin tällä viikolla blogisi kun etsin tietoa bugaboon cameleonin käytöstä ja jäin koukkuun ;)

- Tiina

Lara

En pysty lähettään kommenttia muuten kuin vastaamalla edelliseen kommenttiin, koska mulle ei ilmesty laisinkaan omaa kommenttiboksia :( Mutta koitetaan jos onnistuis näinkin :)

Ehdottomasti mukana, kahdella arvalla. Tässä viikonverran olis aikaa kuopuksen syntymään, joten olispa kiva voittaa vauva-aiheinen palkinto. Lamaze on tuttu merkki, sillä esikoisella oli muutamia leluja vauvana, ja tykättiin kovin, sekä äiti että poika ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat