Pakkasin eilen illalla (yöllä) ison kasan vauvan leluja kirpparille vietäväksi.

Tuntuu silti, että leluja on joka paikassa, varsinkin sellaisia ihan pieniä. Ja hyvät sisustuslaatikot ja korit ovat ihan ykkösiä auttamaan pitämään pienet autot, ukkelit ja muut tavarat joten kuten järjestyksessä lastenhuoneessa. Niihin on tosi nopea kerätä lattialta lelut ja jos korit näyttävät kivoilta, ne voivat hyvin olla esillä, vaikka niissä olisikin sitten pieniä autoja tai muita lasten aarteita. Tai jos lastenhuoneesta löytyy yöpöytä, siinäkin voi olla vielä joku kori, jossa on jotain tärkeää.

Jo jokin aika sitten ostin Eva and Oli -merkkiset kangaskorit, jotka ovat taas hyvä lisä Epun huoneeseen. Tässä muutamia kuvia niistä. Toiseen, pienempään koriin laitoin Epun pikkuautoja, jotka olivat ennen huoneessa olevalla taulukehyksellä. Mutta koska niiden määrä on näköjään kasvava, laitoin niitä nyt myös koreihin, josta ne on myös helppo napata leikkihin, ja kerätä takaisin.

Toinen suosikkini, josta olen ennenkin postannut (täällä) on Itikseen ja Kamppiin Tanskasta rantautunut Tiger. Tiger on kyllä kova kilpailija Tiimarille, koska kaikki siellä maksaa vain euron tai pari, ja ainakin minusta on ihana käydä katsomassa mitä kaikkea uutta sinne on tullut. Tuo kauppa on kyllä sellainen, mistä ei oikeasti tarvitse yhtään mitään, mutta aina mukaan jää jotain ihanaa ja pientä, ja ah-niin-halpaa. Onneksi ostokset eivät useinkaan maksa montaa euroa.

Tällä kertaa mukaan lähti uusi pikkusalkku sekä puisia lasten henkareita Epulle. Salkku maksoi kolme euroa ja henkarit kaksi euroa / kappale. Harmi vaan, että tuolta Tigerista tuntuu nuo kivat jutut myös loppuvan aika nopeasti, koska olisin halunnut noita henkareita vielä muutaman lisää, mutta kun menin seuraavan kerran käymään, ne olivatkin jo loppu. Noita salkkuja meillä on useampikin, ja niissä on kans hyvä säilyttää tavaraa lastenhuoneessa. Usein kyllä salkut ovat myös Epun leikeissä mukana.

Täytyy nyt vinkata, että tuolla Tigerissa on myös kivoja juttuja lasten synttäreille. Siellä on tarjolla kivoja paketointijuttuja, sekä ihan juhlatarvikkeita. Tai sitten sieltä voi löytää hauskan lahjan kaverisynttäreille, tai vaikka pikkulahjoja vieraiden lahjapussukoihin. Laitoin tuonne loppuun vielä kuvia, mitä kaikkea Tigerista voi juhliin löytää.

Juhlista puheenollen.. miten aiotte juhlistaa äitienpäivää huomenna? :)

Käsi kädessä, poski poskea vasten. Hyvä on olla Äidin ja lapsen.

Kommentit (21)

Miima

Voi miten ihania juttuja! Ollapa jossain "pikkasen" lähempänä tuollainen kauppa...

Eppusen kaapilla

Tuolla on kyllä kaikkea pientä ihanaa, ja on jo ihan hauska katsella että mitä kaikkea sieltä löytyy. Toivotaan, että ketju leviää muuallekin Suomeen. :)

Eppusen kaapilla

Suosittelen poikkeamaan, ja varoitan että sieltä voi jäädä jotain pientä kivaa matkaan!:D

Nanna

Toivottavasti tuollainen löytäisi joskus tiensä tännekin päin maailmaa :) Tai jos sitä kesällä saisi vaikka liikuttua sen verran, että pääsisi edes käymään. Tosin kuulostaa Tellun unelmapaikalta, kun rakastaa salkkuja, juhlajuttuja jne.

Eppusen kaapilla

Toivotaan niin. Mutta jos tulee liikuttua Helsingissä tai Hyvinkäällä, jossa on liikkeitä, niin kannattaa käväistä.:)

Ida-Antonia

Mäkin löysin 'Tigerin ihan sattumalta vastikään, monesti ohi kävellyt mutten astunut sisään. Aivan ihana liike ja niiiin ihania pikku juttuja, juuri tällä viikolla hain neidin synttäripakettiin sieltä pientä kivaa, mm.hyppynarun..ja vahingossa mukaan tarttui pari naulakkoa ja helmihenkaria, niin ihania ja niin halpoja! ;)

Katri

Hei aivan ihanasti kiteytetty olennainen tuossa viimeisessä lauseessa. "Hyvä on olla" - kaikkein tärkeintä.

Tosi söötti leppäkerttusalkku ja henkarit! :)

Taaperon tyylillä

IHana postaus! <3<3<3 Ja hei Tigeriin vie tieni ensi viikolla kun vihdoin on aikaa kesälomailla :)) Ihanaa Äitienpäivän iltaa!

Katja

En tiedä kuinka moni tämän ihanan blogin on jo siinä mielessä huomioinut, mutta blogissani olisi sinulle tunnustus :)

Karoliina

Ihania juttuja olet tuolta Tigeristä löytänyt, täytyykin poiketa siellä kun kohta sinne pääkaupunkiseudulle tullaan lomailemaan! :)

Eppusen kaapilla

Hei, mä taisin nähdä ne helmihenkarit, ne oli tosi ihania! :) Ja just noihin synttäripaketteihin sieltä löytää kaikkea kiva...ja vähän muutenkin.. ;-D

Eppusen kaapilla

Ja kiitos kun laitoit tämän, eli ei välttämättä tarvitse ajaa Helsinkiin asti jos haluaa Tigeriin. :)

Eppusen kaapilla

Kiitos, ja suosittelen poikkeamaan. Varsinkin noi lasten salkut on ihania. Meillä on kohta varmaan sata salkkua.. :D
Ja kiitos!:)

Eppusen kaapilla

Suosittelen poikkeamaan! Toki siellä joukossa on kaikkea hassua rojuakin, mutta mukana on paljon helmiä.:) Ja ihanan halvalla!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram