Se on hassua kun vauva tuntuu kasvavan silmissä. Vaikka ihan kaikki juttuja ei toisen lapsen kanssa seuraakaan suurennuslasin kanssa, jotkut pienet asiat saavat välillä sydämen pakahtumaan. Ensimmäinen hymy ja nauru olivat tietenkin tärkeitä. Muistan edelleen ne hetket ja sen paikan, missä olin kun molemmat lapset ovat nauraneet ensimmäisen kerran ääneen. Nyt jo tuosta Islankin ekasta naurusta on aikaa, ja vauvan hassu nauru raikaa meillä vähän väliä. Mutta viimeinen tällainen minulle tärkeä hetki tapahtui muutama päivä sitten kun olin viemässä tyttöä nukkumaan. Olen kiinnittänyt tytön sängyn viereen vauvan katselukortteja, (joista kerroin täällä) ja joita tyttö tykkää katsella nukkumaan mennessään. Islaa ei selvästikään vielä nukuttanut, ja niinpä hän käännähti sängyssä vatsalleen, kiipesi hieman sängynlaitaa pitkin ja nappasi yhden korteista irti seinästä käteensä. Samantien tämän tehtyään hän vilkaisi minua kuin katsoakseen, näkihän äiti varmasti, ja kuin kysyäkseen mitä minä olen tempusta mieltä. Ja tätä seurasi leveä ja tyytyväinen vauvan hymy. Vaikka temppu ei nyt ollut kovinkaan kummoinen, äidin sydän oli pakahtua. Ja kohta on sitten varmaan myös sen pinnasängyn pohjan laskeminen edessä.

PS. Ja jos tiiraa oikein tarkkaan, tuosta ekasta kuvasta huomaa ehkä vielä yhden uuden jutun, joka ilmestyi jokunen päivä sitten. ;)

Kommentit (2)

Vierailija

Mä olen etenkin tämän meidän pienimmän kanssa oppinut rakastamaan entistä enemmän vauvan naurua. Voiko ihanampaa ääntä maailmassa ollakaan?!?

 

 Tuollaisella pienellä somalla nakkelilla onkin mukava hymyssä suin kokeilla kuinka äiti tai veikka kiljahtaa :)

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram