Rutikuiva iho ja huonomuistinen, laiska ihonhoitaja on tosi huono yhdistelmä. Olen aina kärsinyt kuivasta ihosta, joka on vähän atooppisuuteen taipuvainen, eikä tilanne ainakaan helpottanut raskausaikana. Raskausarvilta vältyin kokonaan ekassa raskaudessa, enkä toisessakaan suonut niille ajatustakaan, ennen kun oli jo liian myöhäistä. 

Itse olen huomannut, että mitä enemmän ikää tulee, sitä armollisemmin sitä suhtautuu omaan vartaloon. En ole enää ihan nuori. Nykyään terveys ja oma jaksaminen on se tärkeämpi asia kuin pelkkä ulkonäkö, mutta valehtelisin jos sanoisin, että ulkonäkö ei kiinnosta yhtään. Kyllä se kiinnostaa, paljonkin. Takaraivossa vaan tikittää, että raskaudesta pitäisi palautua mahdollisimman nopeasti. Pitäisi olla hehkeä ja kaunis, pitäisi mahtua vanhoihin vaatteisiin heti sairaalassa ja pitäisi juosta maraton heti synnytyksen jälkeen, ylämäkeen, vastatuulessa vaunujen kanssa, esikoinen reppuselässä. 

Minulla ei ole käytössä mitään muodikkaita ruokavalioita eikä dieettejä. En harrasta mitään hienoa vaan koirat ja vaunut hoitavat tämän äidin ulkoilutuksen. Salikortinkin vain vuokrasin kaverilta ja ajattelin käyttää sitä ainoastaan kaikkeen kivaan, niinkuin spinningiin josta tykkään tosi paljon. Kevään tullen aion vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä juoksemaan taas pitkästä aikaa. Silloin voi mennä koska tahtoo (pääsee), saa samalla kuunnella hyvää musaa, eikä ole sidottu aikatauluihin. Ja voi mennä rauhassa omaa tahtia. Katsotaan kuinka pitkälle pääsee näillä eväillä. Vai pääseeköhän sitä mihinkään.

Bepancare lähetti testiin uutta voidetta, joka on juuri tullut markkinoille. Sen pitäisi ehkäistä raskausarpia, joka on kyllä minulle myöhäistä. Ohjeissa sanottiin, että se on myös hyvä synnytyksen jälkeiseen ihonhoitoon, kosteuttaa ja ravitsee. Olen edelleen yhtä huonomuistinen kuivan ihon rasvaamisen suhteen kuin aina ennenkin. Tavoitteena olisi, että nyt edes yrittäisin tehdä kuivalle iholle jotain. Olen pitänyt purkin koko ajan esillä, että muistaisin käyttää sitä. Voide tuoksuu kevyesti tosi hyvälle, katsotaan onko siitä apua kutisevaan ihoon ja raskausarpiin. Kroppani hoiti hyvin kaksi raskautta. Ehkä nyt minun olisi vuorostani aika hoitaa sitä. Tästä on hyvä jatkaa. 

PS. Bepancare -sivustolla on arvonta, jossa voi voittaa tuotenäytteitä.

*Postaus tehty yhteistyössä Bepancaren kanssa* 

Kommentit (1)

Vierailija

Huono muisti ja atooppinen iho ei oikein sovi yhteen. Vauvan ja isompienkin lasten atooppista ihoa sitä vielä muistan hoitaa, mutta itselle ei muka ole aikaa. Siispä pitänee piilotella vaan kotona kunnes ulkokuori ei ihan korppua muistuta. Onneksi kevät on päivä päivältä lähempänä!

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram