Vuosi on nyt sitten vaihtunut. 2015 here we come! Tänään on sitten vuoden ihan ensimmäinen päivä.

Kävimme eilen illalla katsomassa raketteja lasten kanssa ja liikkeellä oli tosi paljon muitakin lapsiperheitä. Minusta tuntui, että täällä meillä päin oli tosi paljon raketteja, mutta huomattava hiljeneminen tapahtui jo yhden aikaan. Ehkä tämä sitten kielii siitä, että tässä kulmilla asuu hyvin paljon lapsiperheitä. Monet olivatkin lähteneet lähettämään rakettinsa jo ihan alkuillasta kuuden ja kahdeksan välillä. Molemmat lapset olivat tosi innoissaan ja Eppu ei olisi millään malttanut lähteä kotiin.

Päätin etten tee mitään suuria lupauksia, joita en voi kuitenkaan pitää. Mennään ihan fiiliksen mukaan. Mutta sen verran päätin kuitenkin, että näin joulun jälkeen palaan takaisin ruotuun ja jatkan elämää ilman herkkuja. Jouluna tuli nimittäin mässäiltyä ihan vähän. ;) Kävikö kellekkään muulle niin? 
Tavoitteena olisi myös toimittaa ystävien joululahjat perille ennen ensi joulua. Jouduin nimittäin perumaan tosi monta tapaamista joulun aikaan meidän sairastelujen takia, ja edelleen tuolla kaapissa nököttää pari koditonta joululahjaa. Hui! 

Tänä vuonna pitäisi myös tehdä päätöksiä muutaman ison asian suhteen ja myös pohtia onko töihin paluu ajankohtainen asia ja jos niin missä vaiheessa. Onko kukaan teistä samojen pohdintojen äärellä? Olisi hauska kuulla.

Tänään kuitenkin aion ottaa vielä rennosti ja touhuilla kotona. Näin se uusi vuosi taas pyörähti käyntiin. Mukavaa ekaa päivää teille! :) 

Kommentit (6)

Vierailija

Tiedätkö mulle kävi jouluherkkujen kanssa niin ihmeellisesti, että lyhyen lakkoni jälkeen en pystynyt syömään kun suklaan tai kaksi kerrallaan vaikka ennen olisi varmaan uponnut koko rasiallinen. Tästäkin huolimatta tuli niitä herkkuja silti mässäiltyä ja paljon. Määrä kun tuli korvattua kerroilla :D

-Nanna

Vierailija

Meillä nuorempi täyttää huomenna kaksi ja mun eka työpäivä on 7.1. Viimeksi olin täyspäiväisesti töissä 4,5 vuotta sitten, eli jännittää aika hurjasti! Pakko vain luottaa että se vanha osaaminen tulee esiin.

ihanaa uutta vuotta teidän perheelle!

-Kaisa

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Kaisa: Oi, teillä on sitten jännät uudet ajat siellä alkamassa. :) Mä ehdin olla tässä lasten välissä reilu vuoden töissä, mutta kyllä se silti aina mietityttää ja kun en ole vielä ihan varma paluusta että koska olisi se oikea ajankohta. :) 
Varmasti se osaaminen sieltä löytyy, muistan että ekat 2 viikkoa oli (silloin kun viimeksi palasin) ne sekavimmat, mutta sitten taas alkoi sujua vanhasta muistista. :) Onnea sinulle ekaan työpäivään! <3 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram