Tunnetteko Igló & Indi merkkiä Islannista? Igló & Indi on vuonna 2008 perustettu islantilainen lastenvaatemerkki, joka haluaa tarjota kauniita sekä myös mukavia ja kestäviä lastenvaatteita. Mallistosta löytyy vaatteita vastasyntyneestä 12-vuotiaille asti. Merkin perustaja sekä pääsuunnittelija Helga Ólafsdóttir lähetti meille muutamia vaatteita kokeiltavaksi ja testattavaksi. Minulle Igló & Indi (sekä islantilainen suunnittelu ylipäätään) on ihan uusi tuttavuus, joten oli mielenkiintoista nähdä millaisia lastenvaatteita Islannista tulee. Vaatteet ovat todellakin vähän erinäköisiä kuin monet muut skandimerkit tällä hetkellä, eikä tämä ole minusta yhtään huono juttu. Erityisesti vauvojen vaatteet mallistossa ovat todella ihania ja käsinpiirretyt kettu- sekä pupukuosit olivat omat suosikkini.

Kaikissa Igló& Indi vaatteissa on paljon yksityiskohtia kuten rusetteja, frilloja, printtejä, brodeerauksia sekä kyynärpaikkoja. Minusta varsinkin ihan pienellä tytöllä nuo rusetit ja frillat ovat tosi söpöjä. Näistä meille tulleista vaatteista löytyy koko ajan pieniä yllätyksiä, kuten pikkuinen eskimobrodeeraus hihassa tai printti niskassa. Materiaalien laatuun on haluttu panostaa, jotta ne kestäisivät normaalia päivittäistä käyttöä pienillä lapsilla. Meillä ainakin nuo printit ja kuosit kestivät hyvin pesussa, tosin en ole niitä vielä kovin montaa kertaa ehtinyt pestä.

Igló & Indi merkki tekee yhteistyötä islantilais-afrikkalaisen Enza -avustusjärjestön kanssa, joka auttaa vähäosaisia naisia rakentamaan paremman elämän. Merkin perustaja Helga Ólafsdottir on kouluttautunut suunnittelijaksi Tanskassa, mutta hän on opiskellut myös Milanossa sekä Lontoossa. Hän sanoo lastenvaatteista: " I love designing kids wear. Every child I meet is an inspiration. I admire their honesty, purity, humor and their natural joy of life". 

Igló&Indi vaatteita myy mm. Oiidesign.se  Iglò & Indi kotisivut löytyvät TÄÄLTÄ. Kuvien vaatteet saatu.

Kommentit (5)

Vierailija

Tää on kyllä ihana merkki! Ja laadukkaan tuntuinen. Mun pojalla on pari merkin vaatetta ja ovat pysyneet pesuista huolimatta hyvinä. Harmi ettei oikein myy Suomessa joten jälleenmyyjiäkään ei löydy. :/

- Sari

Vierailija

Meillä on tytöllä muutamat merkin vaatteet ollut. Harmitti vaan kun tytön suosikkileggarit hajos heti käsittelyssä. Kangas kyllä oli laadukasta, mutta ei tuolla täystuholla yksinkertaisesti vaan mitkään housut kestä.

Vierailija

Voi, nuo vaaleanpunaiset puput ovat tosi somat. Vaatteiden sisällöstä puhumattakaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram