KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mukavaa isänpäivän iltaa! Meidän isänpäivä on mennyt tosi mukavasti ja kerron siitä myöhemmin vielä lisää, mutta sitä ennen vähän muuta. Jos haluatte tietää, missä me oltiin, kurkatkaa Instasta.

Olen aloittanut joululahjojen ostamisen jo hyvissä ajoin, jotta kaupoissa ei sitten tarvitsisi ryntäillä päätä pahkaa juuri ennen aattoa. Pääosin meidän lasten joululahjat ovat vielä leluja, mutta kyllä aina muutama pehmeäkin paketti tulee hankittua ja myös annettua. Tänä vuonna ajatuksena oli ostaa molemmille lapsille jotkut kivat puserot ja ehkä uudet yöpuvut. 
Keräsin tähän nyt muutamia hauskoja pehmeitä lahjaideoita perheen pienimmille Elloksen ja Zalandon lastenvaate- ja lastentarvikekokoelmista. Ihan ykkössuosikkini näitä varmaan on tuo Elodie Detailsin mobile, joka olisi tosi ihana lastenhuoneen katossa. 

 

1. Mustavalkoinen Benetton kuvioneule, 19,95€, zalando.fi

2. Söpöt "Älskling" sukkahousut, 21,95€, ellos.fi

3. Pehmeä kaveri kainaloon. Teddykompaniet nalle, 22,90€, ellos.fi

4. UGG ensiaskelkengät, 64,95€, zalando.fi

5. Ihana kuumailmapallo musiikkimobiili. Elodie Details, 32,90€, ellos.fi

6. Graafinen Ellos kids karhukuosinen pusero, 11,95€, ellos.fi

7. Sukat kuin kengät! Lundmyr sukat 2 paria / 16,95€, ellos.fi

8. Trikoinen torkkupeitto on hyvä päiväunilla sekä kulkee helposti mukana rattaissa. Majvillan trikoopeitto 49€, ellos.fi

9. Trendivauvan tossut! Adidas Originals Stan Smith ensiaskelkengät, 64,95€, zalando.fi

10. Tähdet, tähdet! Ekopuuvillasta tehty pehmoinen jumppis on ihana leikkipuku, 29,95€, ellos.fi

Ja lopuksi pieni vinkki liittyen alekoodeihin. Jos olet tilaamassa joululahjoja netistä, kannattaa tietysti ennen tilausta tsekata, löytyykö jostain alekoodia. Saleduck.fi on suomalaisille verkko-ostajille suunnattu alekoodisivusto, josta löytyy alekoodeja juuri mm. Zalandoon, Ellokselle ja moneen muuhunkin verkkokauppaan. Lastentarvike alekoodit löytyvät täältä, alekoodeja on myös mm. Lasten.fi verkkokauppaan, jossa on paljon leluja ja lastentarvikkeita. Zalandon alekoodit löytyvät täältä ja Elloksen alekoodit täältä

Kommentit (6)

Bubble bath time blog

Kiitos vinkeistä. On aina mukava lukea näitä uusia ideoita sisältäviä postauksia! Mukavaa joulun odotusta!

Täti Ruskea

Voi, onko tosta kuumailmapallokuosista tehty ihan oikea kuumailmapallokin?! Ihastuin tuohon kuosiin heti kun näin sen ekaa kertaa muistaakseni Family Living -lehdessä. Kerran jopa jostain tilasin peittopaketin, mutta sitä ei koskaan tullut. Tuo kuumispallo kattoon roikkumaan ja vielä pussilakanat samaa kuosia kuopukselle <3 täytynee alkaa tutkia Elloksen alekoodeja ;)

nannaonni

 Mä ihastuin tuohon kuumailmapalloon heti kun sen näin ja nyt olen täällä tuskissani pähkäillyt tilatako pienimmälle vai ei. Sopisi niin täydellisesti hänen oman pikkupesänsä yläpuolelle roikkumaan. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram