Meillä on ollut kesästä lähtien kotona käynnissä pieni pintaremontti, tai oikeastaan olemme uusineet asuntoon isoja kaapistoja ja säilytysjärjestelmiä, jonka myötä olemme lipsuneet muunkin sisustuksen uusimiseen. Ehkä ilmassa on tulevan vauvan myötä pientä pesänrakennusviettiä. Mies kunnosti vauvalle hyvän nukkumapaikan vanhasta Muuramen pinnasängystä ja itse olen vähän suunnitellut minkälaisia tekstiilejä vauvan omaan nurkkaukseen makuuhuoneessamme tulisi.

Olen jo pitkään fanittanut tanskalaisen Ferm Livingin sisustusjuttuja, joten suunnittelin tilaavani ainakin joitain pussilakanoita sekä koristetyynyjä murretuissa pastellisävyissä. Ja nyt kun sain Ferm Livingin uudet pressikuvat, huomasin, että syksyn uusissa väreissä oli juuri niitä sävyjä mitä olin ajatellut vauvalle.

Pojan huoneessa meillä onkin Ferm Living tapetti (näkyy TÄÄLLÄ), josta itse pidän todella paljon, mutta joka varmasti myös värikkyydellään jakaa mielipiteitä. Itse tykkään, että lastenhuoneessa saa olla väriä enkä tykkää lastenhuoneessa liian kliinistä sisustuksesta, jota meiltä muualta kotoa varmasti löytyy jo ihan tarpeeksi. Pojan huoneeseen olenkin suunnitellut ostavani vielä tapettiin sopivia "talotyynyjä" ja uuden maton sekä muutamia lastenkalusteita, mutta näistä vähän myöhemmin sitten lisää kun projekti alkaa olla voiton puolella. Tässä kuitenkin ihania uusia Ferm Living AW2013 kuvia, joista varmasti saa taas inpiraatiota lastenhuoneen sisustukseen. WoW!

 PS. Philips Avent itkuhälyttimen arvonta on suoritettu ja voittajaan (Anu F.) otetaan yhteyttä meilitse. 

XXX

Kommentit (6)

Vierailija

Todella ihania, fanitan itsekin heidän sisustusjuttujaan, vaikka meillä ei niitä olekaan. Monta kertaa olen kanssa havitellut pussilakanoja, mutta niiden kanssa kannattaa olla tarkkoja, mitoitus on meinaan aivan eri kuin Suomessa. Myös ruotsalaisilla on oma mitoitus myös lasten ja vauvojen pussilakanoissa, minkä sain karvaasti kokea kantapään kautta. 

Vierailija

Ihania juttuja! Mun olis tehnyt mieli laittaa tapettia lastenhuoneeseen, mutta maltoin vielä mieleni. Laitetaan sitten ensi vuonna uuteen taloon jos todenteolla päästään nyt projektia käynnistämään :)

 

-Nanna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram