Tässä taas muutamia pieniä ideoita lastenhuoneen sisustukseen. Nämä kuvat on otettu ystäväni kotona, jossa heillä on ihanan värikäs lastenhuone. Itse olen tosi innostunut erilaisista värikkäistä tapeteista ja värikkäistä ja iloisista sisustuksista lapsilla, ja usein etsiskelenkin niitä Pinterestistä ja muualta netistä. Niinpä nämä kuvat piti päästä jakamaan täälläkin.

Tässä huoneessa asustaa kaksi lasta, joista toinen nukkuu vielä pinnasängyssä ja toinen juniorisängyssä. Tapetit ovat Marimekon ja usein saman kuosin voi myös löytää lasten pussilakanoista (ei näissä kuvissa). Verhot ovat Ikeasta, samoin lasten pieni pöytä sekä säilytyshyllykkö leluille. Molemmat sängyt ovat tanskalaisen Leanderin valmistamia. Keltainen valaisin on Muuton Unfold lamppu. Tapetin värejä on poimittu muuhun sisutukseen ja sinistä, punaista, keltaista ja vihreää löytyy monista pikku yksityiskohdista huoneessa. 

x

Kommentit (11)

Vierailija

Meillä on lastenhuoneessa aikalailla samoja kirkkaita värejä. Just mietin, että noi autolakanat olisivat aivan ihanat. Ehkäpä sitten joululahjaksi :)

Vierailija

Niin Sara siis täällä lakanoista huuteli. Unohdin ettei tämä näytä kommentoijia :D

Vierailija

Aivam ihana! En tiennytkään, että Boo boo -autoja saa tapettina. Onkohan kuinkakin tyyristä?

Vierailija

Tapetti on tilattu Marickenilta (sitä sai muistaakseni vain kahdesta paikasta Suomesta, hinta sama, näillä sitä oli varastossa). Hintaa yhdellä rullalla oli 89€. Yhden seinän tapetointiin tarvittiin kaksi rullaa. Lisäksi hintoihin tuli rahdit päälle, eli noin pari sataa tuli seinälle hinnaksi.

Vierailija

On kyllä kivan näköinen huone! Ja vähänkö hieno tuo pinnasänky!

- MrsAgatha

Vierailija

Meidän pieni automies olisi tuosta huoneesta kateellinen! Etenkin nyt vielä kun menossa on "yäk, tyttöjen juttuja"-vaihe ja joutuu majailemaan osittain siskonsa pinkissä maailmassa.

Vierailija

Sanon tän aina: mun suosikkeja on lastenhuonepostaukset. Pinterestistä niitä myös poimin ja olenkin luonot erilliset kansiot "isojen poikien" ja "pikkupoikien" huoneille, meillä kun asustaa molempia ;) Tykkään katsella noita värikkäitäjuttuja, mutta kotoa löytyy lopulta vähän hillitympää.Ennen yhdellä isolla oli sitä isompaa Boo boo -kuosia ompelemani verhot ja päiväpeitto. Tällä hetkellä kaikilla pojilla on Greengaten päiväpeitot, joihin hurahdin joitakin vuosia sitten. Niissä on haaleammat, pehmeämmät ja ehkä myös vähän "hempeämmät" sävyt. Esikoisella vihreää, kakkosella sinistä, punaista ja vaaleansinistä. Pienillä beigeä, luonnonvalkoista, ruskeaa, vaaleansinistä ja punaista. Kaikilla tähtiä. Pienten päiväpeitot on jäämässä lyhyiksi (toinen jo on) ja haaveilenkin jo uusista Greengateista, mutta eipä näyttänyt tulevan syksyksi meille sopivissa väreissä :/

Tätä Ruskea

 

Vierailija

http://iminkakburk.blogspot.fi/2012/11/monster-till-zebra-elefant.html 

tuon blogin ohjeiden mukaan tein tuon sebran pään. Jos kieli on ongelma niin

googlaamalla löytyy erinäisiä amigurumi virkkausohjeita.  Itse korvasin

seuraavassa versiossa silmät napeilla ja lisäsin pään sisään kulkusen. Itse "rätti"

on isoäidinneliö, ohje löytyy mm. novitan kotisivuilla.  Lankana minulla oli novita 

nalle lankaa. 

 

Käsityöni teen yleensä vähän soveltaen, joten tämän parempia ohjeita en osaa 

antaa. Virkkausintoa toivottaen, Malin

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram