I DIG DENIM SS15

Kuka muu tykkää farkuista? Sain eilen meiliini upeat ruotsalaisen I dig denim -merkin SS2015 malliston sneak peek kuvat, ja täytyykin heti jakaa ne myös teille nähtäväksi. Tätä I dig denimin tulevaa kevämallistoa olen odottanut innolla. Epulla on ollut käytössä useita merkin farkkuja, trikoovaatteita sekä neuleita, syksyllä jopa pilottitakki. Rakastan tämän farkkumerkin farkkuja, koska ne ovat istuvuudeltaan, leikkauksiltaan ja yksityiskohdiltaan todella upeita päällä. Myös hienot erilaiset pesut farkuissa puhuttelevat. I dig denimin farkut onkin tehty kuin jotkut aikuisten farkut pienoiskoossa, mutta silti yksityiskohdat, materiaalit sekä istuvuus sopivat lapsille. Trikoovaatteet ja neuleet ovatkin sitten taas super yksinkertaisia, monet jopa aivan basic-malleja ja materiaalit laadukkaita.

Viime kesäiset pehmeät Newark -farkut (nämä) olivat pojankin mieleen ja oloivat tosi kovassa käytössä. Syksyksi meille tuli Arizona -farkkumalli, jota on nyt käytettiin paljon (tämä täällä). Mielessä on pari hankitaa myös pojan kevätvaatteisiin. Nämä I dig denimin kuvat on aina yhtä upeita. Mitäs sanotte näistä? Onko merkki tuttu teille?

 

 

Kommentit (3)

Vierailija

Kivalta näyttää! Meillä isompi pojista on aina ollut hoikkis ja istuvien farkkujen löytämiseksi saa toisinaan nähdä vähän vaivaa. Nuorempi taas on veljeensä nähden huomattavasti vieläkin hoikempi eli jännityksellä odotan kuinka hänen kanssaan tulee tulevaisuudessa farkkujen osto sujumaan.

-Nanna

Heidi - Eppusen kaapilla
Liittynyt9.4.2013

Cata: Ei ole tietoa tietystä päivämäärästä, mutta varmasti pian. :)

Nanna: Sama juttu! Pienempänä Mini Rodinin farkut sopivat hyvin, mutta nykyään nekään eivät oikein enää istu, joten nämä ovat olleet ihan pelastus. :) Tsemppiä farkkujen etsintään nuoremmalle, ei varmasti ole helppoa. :)  

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram