Juuri ennen viimeisiä jouluvalmisteluja on vielä pakko tehdä pieni postaus eilisen kauppareissun vaatteista.

En malta pysyä pois koneelta edes jouluna.

Saimme eilen nimittäin ekaa kertaa käyttöön Oiidesign.se joulukalenteriluukun alesta tilaamani I dig denim neuleen. Tätä villapuseroa olen ihaillut jo pitkään, mutta vasta kun se alennettiin raaskin tilata sen. Ja villapusero on kyllä tosi ihana, vaikkakin koko 98/104 on vielä vähän reiluhko.

Villapuseron kaverina on I dig denim Soho chinos Raw jeans koossa 92cm (tosi pitkä ja kapea malli) sekä Ver de Terren takki ja CTH minin karvalakki (sekin Oiin aleluukusta tilattu).

Tällä hetkellä I dig denim on kyllä yksi ihan omia suosikkimerkkejä, ja niitä olen ostanut myös kevääksi muutaman jemmaan.

Kauppareissulle poika halusi ottaa oman kauppakassin ja asetteli sen oikeaoppisesti olkalaukuksi. Mukaan lähti myös Tuomas Veturi. Ja äiti oli tyytyväinen kun tuo kassi sattui olemaan Mini Rodinin.. ;)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram