Pari päivää sitten postasin meidän toisista Monkee Genesin housuista täällä

Pari päivää sitten postasin meidän toisista Monkee Genesin housuista täällä. Silloin kerroin, että olin jo aiemmin ostanut toisetkin MG:t, vähän pienempää kokoa olevat sammarit. Tässä nyt muutama kuva vielä niistä.

Nämä ovat nyt kokoa 2, ja huomattavasti sopivammat Eppuselle. On ihan ihme juttu, että housut sattuivat olemaan sopivat, koska tilasin ne juuri mitään ajattelematta, enkä kunnolla edes lukenut housujen esittelytekstiä nettikaupassa. Aivot olivat varmaan jossain narikassa, yleensä kyllä tutustun vähän paremmin ostamiini juttuihin. :) Näistä oli nimittäin kirjoitettu, että ovat pientä kokoa, ja jossain suositeltiin, että kannattaa ottaa kokoa isompi. Tämä tieto oli mennyt minulta ihan ohi. Onneksi tämä tilaamani koko oli ihan sopiva kuitenkin, ja punteissa on vieläkin vähän kasvunvaraa, samoin vyötäröäkin saa ottaa sisältä vähän pienemmäksi.

Ehkä eniten näiden koko on pientä lahkeesta, josta ne ovat aika slimmit, ja varsinkin kun vertasin niitä Mini Rodinin keltaisiin sammareihin (näihin), eron huomasi. Mutta tämä malli on aika hyvä näille pienille, jotka ovat mallia "kukkakeppi" ja pylly on kuin pennin korppu. :D

Jos joku sattuu omistamaan Mini Rodinin sammarit, näitä voi aika hyvin verrata niihin. Pieniä eroja kyllä on. Materiaali on Mini Rodinin kevätsammareissa hieman "hienompaa" ja ohuempaa, mutta molemmista sammareista löytyy vähän elastania, eli ovat silti ihan mukavat jalassa, vaikka ovatkin pillit. Olisin voinut vannoa näppituntumalta, että nämä Monkee Genesit ovat aika tavallista Corduroyta, mutta ovat tietojen mukaan (joita en tietenkään lukenut kuin vasta jälkeenpäin..eilen;) kuitenkin Babycordia. Näiden kahden ero on se, että Babycord on hiukan pehmeämpää, mukavampaa ja joustavampaa. Mutta erot saattavat olla hiuksenhienoja, riippuen materiaalin paksuudesta.

Nuo Mini Rodinin keltaiset kevätsammarit ovat siis tämän takia ehkä vielä hiukan mukavammat ja pehmeämmät, myös ohuemmat. Mutta molemmat, sekä Monkee Genesit että Mini Rodinit, ovat kyllä tosi hyvät sammarit. Meillä ei olekaan ollut Mini Rodinin syksy-talvimalliston sammareita, joten niistä minulla ei ole kokemusta. Olisi kyllä mukava hankkia nekin vaikka sitten syksyllä.

Mitoista pitää vielä mainita se, että Monkee Genesin koko 2 on hieman pienempi kuin Mini Rodinin koko 92/98. Vyötärössä ei ole suurtakaan eroa (ja sitä pystyy kiristämään sisältä molemmista), mutta Mini Rodinit ovat 2,5-3cm pidemmät kuin Monkee Genesit. Mini Rodinin sammareiden puntit ovat taas aavistuksen leveämmät kuin Monkee Genesit, jotka ovat kunnolla pillit. 

Beanie: Aarrekid / coat: COS / pants: Monkee Genes / sneakers: Converse.

Kommentit (18)

Sini

Nää on stylet!Rakastan tuota oikein tummansinistä!Voi kuitenkin olla, että pulleropallero Aatulle on tuo merkki liian tiukkaa, ei paljon kiristysnauhoja meillä tarvita :D

Maria

On se Eppu jonkun verran Patrikia pienempi. Jos kiinnostaa ne kirkkaansiniset pienemmässä koossa, niin meiltä joutaa. On ihan liian tiukat Patrikille.

Eppusen kaapilla

Kiitos, ja kiitos samoin, toi tummansininen on jotenkin..:) varsinkin sammareissa se väri korostuu..:)
Äläs nyt sano, sä et voi tietää, millaiset rimppakimput Aatu voi vuodessa kasvattaa vielä!:D Nämä nimittäin lähtee vasta muistaakseni tästä koosta "age 2". :)

Eppusen kaapilla

Höh, oliko ne kuitenkin liian pienet?
Auts, hieman houkutteleva tarjous..noi nimittäin istuu Epulle kuin nenä päähän, ovat tosi hyvät, ja kun ei ole niin helppo löytää hyviä housuja. Saanko miettiä yön yli ja palata asiaan huomenna? Ellet ehdi myydä niitä sitä ennen? :D Kun tässä 2-koossa on vielä tuota pituuttakin reilusti niin menisi meill kyllä pitkään..:)

Maria

Onko Eppu jo kuiva? Patrikilla edelleen vaippa käytössä ja senkin vuoksi varmaan takamuksesta liika tiukat :) Toki saat miettiä. En tässä yön aikana mitään tee asian eteen :D

Eppusen kaapilla

Ei ole, sillä on vaan peppu kuin pennin korppu, näin sanoi Epun mummo.;-D
Laitoin sulle äsken meilin, palaan huomenna astialle asap.:)))

Katja

Tosi kivat! :) Meille kotiutuivat ne Rodinin keltaiset (ihanuudet ?) ja olen ihan myyty. Ennen sammarit eivät oikein innostaneet minua, aina vain farkut tai jotkin suorat housut. Mutta tuntuu niitä aivan ihania sammareitakin olevan olemassa! :)

Eppusen kaapilla

Ne keltaiset on kyllä ihan ykköset! <3 Varsinkin kun ne ovat niin _mukavat_!:)

Nanna

Näyttää ihanille ja hyvin istuville! Itse hieman kauhulla odotan aikaa jolloin pojalta vaippa jää kokonaan pois. Jos housut ei meinaa istua vaipan kanssakaan niin miten käy ilman sitä toppausta pepussa?

Sini

No eihän sitä tiedä, Eevikin on tuollainen pulkannaru nykyään vaikka vauvana oli samanlainen kuin Aatu ;) Just in case, muistahan mua kun joutavat kiertoon nuo tummat ;)

Eppusen kaapilla

Nämä ovat! <3 Voi kun löytyisi jostain kesäalesta näitä lisää.. jos joku tietää mulle saa vinkata. Ei ole aina ihan helppoa löytää hyviä housuja.
Mä en ole edes ajatellut tuota vaipattomuutta, sehän joo tosiaan jättää sinne vielä "tyhjän tilan".. :O Apua..

Nanna

Itsekin tajusin vaipattomuuden tuoman ongelman vasta, kun oltiin muutama päivä kotona ilman vaippaa.

Meillä poika ilmeisesti haluaa lähettää Epulle terveisiä, sillä hokee peppu mopo :) Plaston mopolla ajaminen on meillä pojan lempipuuhaa, joten ei ihme, että innostui mopokuvasta.

Jekka

juicytots.co.uk myi ainakin joitakin värejä tällä viikolla £29.90, mutta postikuluista Suomeen en osaa sanoa (Britanniaan oli ilmaiset).

Eppusen kaapilla

Hei Jekka, kiitos tästä vinkistä!:))) Täytyykin katsoa löytyiskö tuolta meillekin.

ninar

Anteeksi kun tungen tähän keskusteluun mutta Maria minua kiinnostaisi ne sammarit jos eivät mene :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram