Lupasin viime viikolla postailla meidän Korkeasaaren retkestä, kunhan olen itse ensin toipunut siitä.

Kesäinen retki ystävien kanssa Korkeasaareen ei vaan toteutukseltaan ollut ihan niin ruusuinen kuin olin ehkä kuvitellut. Reissumme koostui ruokaa varastelevista variksista, hyökkäilevistä lokeista, jäätelökatastrofista (kuka idiootti antaa taaperolle jätskin takapenkille? Minä...) sekä karkailevista pikkupojista (tai ainakin yhdestä, joka olisi halunnut taputtaa riikinkukkoa) ja tuntui, että olin tuon päivän jälkeen puolikuollut. Ja koska oli vielä todella lämmin päivä, kaikki eläimet tuntuivat olevan nukkumassa jossain puskissa, joten en nyt kiusaa teitä karhu takaa hyvin kaukaa -tyyppisillä kuvilla. Eniten pienet lapset tuntuivat nauttivan Afrikkatalosta, koska siellä he pääsivät lasin lähelle tutkimaan pieniä eläimiä. Niin, ja olihan sitä ympyränmuotoista alamäkeä mukava juosta karkuun perässä kaksi hikoilevaa äitiä.

Uskon kyllä, että Eppunen nautti matkasta, ja takapenkiltä alkoikin kuulua unista tuhinaa heti kun auto starttasi parkkipaikalta. Mutta voi, kuinka uuvuttava päivä olikaan. Tärkeintä silti oli se, että lapsilla oli hauskaa. Ja ei, emme ole menossa pian uudestaan. Ehkä sitten ensi kesänä. ;)

PS. Ystävä oli kysynyt tyttäreltään seuraavana päivänä: "Mitäs eläimiä sinä näit siellä eläintarhassa?". Vastaus oli: "Eppunen!" :)

Kommentit (12)

jarna

Kun meidn pikkaset oli tuossa iässä, lompsimme ihan suoraan Afrikka-taloon emmekä edes yrittäneet kurkkiä helteessä mitään leijonia. Just tuon kuvaamasi takia :) Silti riikinkukko vei poitsun kädestä eväät :D

Meeri

Me ollaan menossa tänään iltapäivällä korkeasaareen, toivottavasti ei saada osaamme varastelevista linnuista ja jospa se leijonakin näyttäytyisi edes vähän kun on kuitenkin vähän viileämpi keli. :)

Eppusen kaapilla

Voi kun olisi tuon tiennyt!:D Ei noita taaperoita kiinnosta se tieto, että tuolla kyllä jossain puskassa on leijona, vaikka sitä ei nyt näy. :)
Ja siellä oli kyllä koko joukko härskisti varastelevia lintuja. Itse menetin kahvipullani suoraan pöydästä, ja meni hetki tajuta että MIHIN se oikein katosi. ;D

Eppusen kaapilla

Tänään tuntuisi olevan ainakin tuulista, toivotaan että näette hyvin leijonan ja muitakin eläimiä!:)
Ja varokaa niitä varastelevia ryökäleitä!;)

- A - d - é - a -

*hahahaa* ollut sitten ainakin yksi eläin siellä vapaana ja virkeänä ;) -Tiina

Nanna

Mä opin kerrasta ettei Korkeasaari oli lämpöisillä pikkulasten paikka. Pikkutäry varmaan saisi ikuisia traumoja jos lokki kävisi eväät napsimassa. Tai sitten murisisi karkuakin kovemmin.

Eppusen kaapilla

Juu, nyt mekin opittiin!:D Mä en ole kyllä ihan varma saiko linnut meistä traumoja vai me niistä..;)

Anonymous

Olen itsekin käytännön kautta oppinut, että ihan pienille on parempi joku pienten lemmikkipuisto, jossa on koiria, pupuja, kissoja jne. joita pääsee silittämään. Ei meidän 2 v poika jaksanu isoihin elukoihin keskittyä pätkääkään.

Eppusen kaapilla

Juuri näin! Me ollaankin noita lemmikki- ja maatiloja aiemmin harratettu ja todettu hyväksi ajanvietteeksi juuri 2-vuotiaalle. Mutta tulipa tämäkin nyt opittua kantapään kautta..:)

Katri

"koko päiväksi..." ;D sai hymyn kasvoille tää postaus. R:n mummo on luvannut viedä pojan ensi viikolla Korkeasaari-retkelle. Taidan suositella vaikka sitä Haltialan tilaa tms. hyvänä vaihtoehtona. Niin hauska toi tytön vastaus :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogin takaa löytyy äiti, jolle muoti on työ, harrastus ja intohimo. Tervetuloa lukemaan lasten muodista, trendeistä, lifestylesta, sisustuksesta, leluista, uusista löydöistä, vinkeistä ja elämästämme Tanskassa.  

Seuraa somessa
Facebook
Instagram

Ota yhteys bloggariin/

Yhteistyöt ja yhteydenotot:
eppuscloset@gmail.com
 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Näitä luen

Kaikki Mitä Olen
Riikan blogi
Kotiäidin elämää
Karkkipurkki
Lapsellista
Murulit
La Petite Princesse
Uusi kuu
Jotain tekemistä
 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012

Kategoriat

Instagram